Weebis on mitmeid tasuta tarrot põhist ennustuslehte, kus on võimalik lasta endale kaarte laduda. No pmst mõtle huvitav küsimus välja, vajuta nuppu ning voilaa! Sekundiga on elu su ees lahti rullunud.

Olen üllatunud. Tegin paar proovi ning nii paljud märksõnad lähevad täppi, mis endalgi on peast läbi käinud. Arvestades kõikvõimalikke alternatiivseid sõnastusi ja tõlgendusi, on kokkusattumus liigagi tugev. Proovisin ka kolmas kord, oli küll segasem, kuid märksõnad taaskord valusalt tabavad. Niisiis, kas üleloomulikkus või siis äärmiselt osav manipulatiivne psühholoogia.

Ennustused on intrigeerivad, kuid pean neid takistavateks. Ennustused võivad tekitada hirme või anda julgust juurde, nii et ennustused ise täituvad, kuna usume neisse ja valime need enda eesmärgiks või teeks. Sestap ma ei taha teada väga konkreetseid ennustusi. Samas need tarrot tõlgendused on pigem midagi muud kui ennustus. Need annavad mõtlemisainet, juhivad tähelepanu ning selgitavad pilti. Nii et enda lõbustuseks või täiendava vaatenurga saamiseks võib kasutada küll.

Link ühe juurde: http://www.facade.com/tarot/