Directoris kirjutas, et 35selt (tegelikult eluaastatel 30-50 tekib mingi periood) on aeg oma elus audit teha - vaadata, mis hästi, mis tahab sättimist, mida edasi teha ning kas teha kardinaalseid muutuseid.

Mul ema rääkis ka eelmise aasta sünnipäeval, et 36 on tähtsam sünnipäev kui 35 või 30, sest siis saab järjekordne 12 aastane tsükkel läbi. Idee tuleneb astroloogiast kuidagi, et tähemärgil saab ring täis vms.

Hookus-pookus või mitte, aga see selgitab minu viimaste aastate pingeid, kõhklusi, soovide muutusi, isegi teatud eluväärtuste muutuseid (ülla-ülla, konservatiivsuse suunas). Nii et mul on alateadlikult audit käinud suure hooga. Järelikult saaks seda teha süsteemsemalt, tegusamalt, tõhusamalt. Milline potentsiaal! Milline! Isegi vbolla kahemilline!

Muide, täna oli hea hommik. Ärkasin peas kummitamas Reketi Võidu lugu. Selline mõnus pehme, lihtne motivatsioonilugu. Läksin bussile ja peas kõlas "võitja, olen võitja" ja see kõlas usutavalt ja hästi. Tööle jõudes asusin valmistuma homseks koosolekuks ning tuli äratundmine, mida ma tahan edasi teistmoodi teha. Ma tahan, et meil oleks üheskoos lõbusam ja läbi sellise mängulisuse tuleks rohkem ideid, oleks rohkem tahet olla tööl, teha tööd, leida uusi võimalusi meie jaoks - anda töökaaslastele rohkem vabadusetunnet, seeläbi enesekindlust, õnnelikkust, heaolu, turvatunnet ning ka seda tunnet, et me ei ole veel vanad ning võime tööst teha naudingu. Ehk siis - seesama Directory artikkel soovitab üles leida Fun Blockerid - asjaolud, mis takistavad sul ennast hästi tunda. Võiks tööl need blokkerid üles leida ja ära lahustada naeru ja naljaga. Muidugi, töös on tõsist ka palju, aga see tõsine ei pea olema surmtõsine. Nii et kui selline muutus tuleb, siis olen võit-jaa, võit-jaa ;)

Lisaks. Täitsin ühte küsimustikku, mis kutsus ennast nii "teaduslik uuring depressiooni ja alkoholitarbimise vahel" vms. Üle 500 küsimuse. Väga põnevad küsimused. Nii palju nutti mul ikka on, et ära tunda kontrollküsimusi, spetsiifilisi küsimusi, mille järgi võib ära hinnata, kas inimene on "hull" või ei ole. Kohati pani muigama ka ning mänugline pool minust tahtis vägisi vajutada sellele variandile, mis mind hulluks tunnistaks. Aga see pole üldse oluline. Tähtsad on teised küsimused. Seal oli terve rida küsimusi, mida endalt saab küsida, kui seda eluauditit teha. Kokkuvõttes joonistus mu enda jaoks välja paar teemat, millega tegeledes ning positiivseid tulemusi saavutades võiksin ma olla rahul oma eluga. Lihtsalt öeldes - peresuhted ja lähisuhted on minu kirstunaelaks. Muudes valdkondades sujub. Nii et fookus sellele! Audit tehtud :)

Ja selline muutus ka veel, et kui olen kogu elu unistanud oma majast, siis praeguseks ei tundugi see enam üldse hea plaan. Pole nagu vaba aega, et lisaks maja sisemusele ka maja välist korras hoida. Tegelikult on see oluline muutus, mis muudab kinnisvara soetamise väljavaated realistlikumaks.

Lõpetuseks üks muusikapala, mille just hetk tagasi leidsin. Mulle meeldib. Läheb minu muusikalisti.