Griffin

Griffin

Posted on 01/25/2014


Photo taken on January 19, 2014


See also...

Decotiimi DecotiimiKeywords

deco
griffin
haawan
water
elements
vesi


Authorizations, license

Visible by: Everyone
All rights reserved

126 visits

Water

Water
Elementit-decoon, vesi ei suinkaan ole itselle se omin elementti mutta decossa oli jo useampi osallistuminen maalla ja varastoistani satuin löytämään taustapaperiksi tuon vesiaiheisen lehden kannen. Lisäksi sain hyödynnettyä tuota jännää kangasta. :) Heppanen valkoista geelikynää ja Glossya, kankaan päälle liimasin simpukkahelmet ja ompelin poimuihin muutamia kirkkaita lasihelmiä.
---
Elements themed deco entry. I found a magazine cover with a zoomed-in photo of water, and the piece of blue fabric I got in a supply swap was perfect for this. The rest is white gel pen + gloss medium, shell shaped plastic beads and some glass beads.

Comments
maria-neiti
maria-neiti
Tää on tosi hämmentävä sun tekemäks! Tosi vetinen (:D), mutta myös jäinen tunnelma, uuh.
3 years ago.
Griffin
Griffin
Onko? :D Mut onhan siinä sentään hevonen... x) No joo, ehkä se on se kun en hirveästi käytä sinistä missään, se on jotenkin vaikea väri miulle. En siis ainakaan näin suuressa mittakaavassa tai näin kirkkaita sävyjä... Mut tääkin decoilu oli semmoisen epätoivoisen "pakko saada decoiltua näihin NYT" -hetken tuotos :'D Oon ollut vähän epätoivoinen tuon decolaatikkoni suhteen.
3 years ago.
maria-neiti
maria-neiti
Varmaan se on toi sinisyys, kun se on noin massiivista. :D Mut epätoivo on selkeesti hyvä, ku oot ollu niin ahkera! Ainaki itellä pieni paine saa aikaan asioita plus outoja decoiluja. xD
3 years ago.