Alustades kõige eksklusiivsemast uudisest: mul on nüüd uued ujumispüksid. Ostsin need Toila SPA'st nagu eelmisedki ujukad. Pilti ei pane, sest nagu rahvatarkus ütleb "suspedes pildile jäänu müügijuhiks ei saa".
Erinevalt eelmistest ujumispükstest jäid uued Toila SPA tervisevetes pühitsemata, sest selgus tõsiasi, et mitu päeva tunda andnud väsimus ei tulnud väsimusest, vaid haigusest. Niisiis vedelesin puhkeaja hoopis teki all magades või Eesti Laulu kannatades. Ja praegugi on töövõime Eurovisiooni punktisüsteemis kõigest kaks.
Kõige nõmedam on see, et tõenäoliselt on tegemist järjekordse viiruse või bakteriga, mis sureb maha vaid antibiootikume manustades või peremeesorganismi hukkudes. Muud ravimeetodid ainult kiusavad bakterit-viirust ja peremeesorganismi. Seega prognoosin seisundit nimega "Leningradi blokaad". Teisisõnu - kuu aega vindumist haiguse ja tervise vahel.
Ilmselt kaasneb sellega ka rida simulantia süüdistusi, sest peeglisse vaadates näen ma imekena välja. Umbes nagu Vladimir Putin peale iluoperatsiooni (kui plaastrid on maha võetud ja puuder peale kantud).

Aga kuidas end ravida? Küüslauk ei aidanud (liiga vähe?), viinuška ei aidanud (liiga vähe?), magamine ja higistamine ei aidanud (liiga vähe?). Samuti ei aidanud eneseprogrammeerimine, et "Ma olen terve". Peab vist arsti juurde minema...