Viibin hetkel sugulaste juures. Leidsin laualt Taro kaardid. Mõtlesin, et proovin. Tegin lihtsaimat varianti ning küsisin kaartidelt, et mis seis mul uue töö otsimisega on. Kummaline, aga pandud kaardid räägivad väga selget keelt.

Mineviku kaart oli Päike, mis tähendab kuldaega kõige lihtsamas tähenduses. Ja mul oligi nii rahalises kui professionaalse arengu mõttes väga kasulik aeg.

Oleviku seis oli Surm ehk varasema lõpp ja uue lehekülje pööramine. Nii ju ongi - olen oma mõtetes jõudnud äratundmisele, et tuleb hakata käima kindlamat rada kui seni.

Tuleviku kaartiks asetasin Poodu. Nimi on kaardil võigas, tähendus aga mitte sugugi halb. Kaarti seletus mainib, et ilmselt tuleb mul muutuse jõustumiseks teha ohverdus või loobuda millestki. Ka siin on mu enda mõtete peegeldus sees, et tuleb otsida kaugemalt ning mitte loota imele. Praegusel ajal imesid ei sünni.

Ühesõnaga - täitsa huvitav, et nii hästi kaardid olukorda peegeldavad.

Panin ühes küsimuses vaal kaarte - tuleviku osas tulid samad kaardid, mis karjääriga seonduva osas. Ilmselt on 2010 üks oluline aasta tulemas, mis viib mind hoopis uude olukorda. Võimalik, et see tähendab kolimist kuhugi mujale. Seeme on idanenud, ilmselt mingil hetkel tuleb otsus.