Flora & Fauna, album created on June 13, 2011

67 items in total.

animals, album created on June  6, 2011

43 items in total.

City, album created on July  4, 2011

36 items in total.

Latest photos

Updated on: December 20, 2012.

About Geronimo

18 057 visits

More information

Contacts

Lea d'ipernity K-x Jota IRIS Sophie Tori Finepix Catalin Costea Dagg Icses

Guestbook

Latest comments - All (9)
K-x
K-x
Salutari Bogdanule, multam de vizita si in sfarsit mai apare ceva si pe la tine ... excelenta seria de prospetime fotografica, cred ca lentila ta magica e de vina ... oricum claritate si culori exceptionale + inspiatie la superlativ :)
4 years ago.
K-x
K-x
Multumesc foarte mult de vizite, ... poate mai apare si pe la tine ceva, astept, ... sa fii fericit, linistit si impacat cu tine insuti ... Respect !
4 years ago.
Geronimo
Geronimo
multumesc de aprecieri, esti unul dintre oamenii care intotdeauna au fost sinceri, si'au exprimat punctul de vedere si a avut o reactie la lucrarile mele,atat criticile cat si laudele au fost constructive si am apreciat, ceea ce ma determinat sa lucrez din ce in ce mai mult si sa perseverez, deci ai si tu o contributie :)
multumesc
5 years ago.
K-x
K-x
Bogdanule ...dupa ce am vazut azi 09.12.11, dimineata (pana sa ma "incalece Fordu'")... dau cu sapca dupa caini ! ... Daca cumva deschizi , pe langa site si ... ceva ore de curs despre compozitie portretistica, fac CeAReu si ma bag, BRAVO TIE ! ... LA MAI MARE DACA SE ... POATE ! ... ;-) ... Daca le postezi p'alea ... indoi Ipernityu' ! Respect la fel de mult discretia si sintagma "a gentleman never talks" de care dai dovada !
5 years ago.
Geronimo
Geronimo
waaaaaaaaa
bestialeeee
merci Toriii
iam miam :))
6 years ago.