Scoo

Scoo

Posted on 03/30/2008


Photo taken on July  1, 2007See also...

Nikon D50 Users Nikon D50 UsersKeywords

Nikon D50
Finland
Turku
35mm f/2D
German Navy
Deutsche Marine


Authorizations, license

Visible by: Everyone
Attribution + non Commercial + share Alike

629 visits

Sailor-meet-Tourist-meet-Dummy-sailor

Sailor-meet-Tourist-meet-Dummy-sailor
Taken onboard the Elbe class supply ship Rhein of the 3rd Minesweeper squadron of the German Navy while she was visiting Turku last summer along with two minesweepers.

ivanhoe, {whispering cosmos}, AliT have particularly liked this photo


Comments
roomeri
roomeri
mielenkiintoinen kompo - tietämättä millainen alkuperäinen frame on. Ensisilmäyksellä melkein balanssissa, mutta kannen maalaukset ja matruusin asento kaataa kuvaa vasemmalle. Pahuksen hankala kuva, kun yhdistyy noin paljon selkeitä katsetta ohjaavia linjoja ja lisäksi kaksi huomiota kiinnittävää kohdetta. Ja kova kontrasti, mikä sopii tähän hienosti, korostaa kaikkia elementtejä. Tämä purskahdus generoitui neliömäisestä rajauksesta, mikä viittaa johonkin... Ja jottei ulkomaankieliset putoa totaalisesti kartalta, niin sama lontooksi:

Nice pic.
10 years ago.
Scoo
Scoo
Osuit naulan kantaan :) Tämä on melkein 100% croppaus, koko kuva mistä se on poimittu on suoran sanoen melko tylsän näköinen (semmonen snapshot-tyylinen otos joka näyttää aluksen kopterikannen + yläkannet).

Ensimmäinen ajatus oli tuoda esiin tuo oranssi harjoitusnukke, yksi 'simppeli' versio (nukke oli rule of thirds mukaisesti näkyvillä) oli jo tehty valmiiksi ja se oli tarkoitettu julkaista flickrissä. Jostain syystä en julkaissut sitä ja unohdin sen.

Kun uudestaan tutustuin tähän niin huomasin muun muassa kopterimerkinnät kannella plus matruusin asennon. Joten tämmönen kuva syntyi, joka on karkeasti sanottu jaettu kahteen tai kolmeen osaan.


For the international audience: this is almost a 100% crop, the full frame is rather dull (it portrays the ship's superstructure and helo deck). An early idea was to show the orange training dummy, a version existed where it was prominently placed according to rule of thirds and such. Upon re-visiting the shots from July '07, I thought I'd make a version which feature the sailor and dummy, one which is divided into two or possibly three parts (depending on one's view) with the helicopter markings highlighting the sailor.
10 years ago.