Humlan

Humlan

Posted on 11/15/2008


Photo taken on November 15, 2008


See also...


Keywords

drop


Authorizations, license

Visible by: Everyone
All rights reserved

224 visits

On top

On top

andré t. has particularly liked this photo


6 comments - The latest ones
carulmare
carulmare
Ja, jag tycker också om denhär. Tjusig! Undrar lite hur du gör 'när du leker med färger' eller hur du uttryckte det... Färger i diskhon... eller på datorn?
8 years ago.
Humlan
Humlan
Thank you skind24 and welcome back!

Carulmare... hej och tack. Den här är tagen i en ugnsform, teflonbelagd. Därifrån kommer det gråsvarta. Det gröna är speglingar från min vattenkanna som står på diskbänken. På en del andra bilder är vattnet färgat av karamellfärg, saft, soja, julmust... ja vad jag hittar för skoj att blanda. I photoshop har jag endast beskurit och skärpt upp bilden lite. Ibland lagt på lite mättnad men oftast inte.

Jag skulle älska att se droppbilder "målade" av dig... prova. Det är riktigt roligt, men kanske lite beroendeframkallande och svårt att sluta... bara en till, bara en till... :)
8 years ago.
carulmare
carulmare
Tror jag förstår vad du menar med beroendeframkallande. :) Ibland sitter jag hur länge som helst och försöker och försöker... det finns liksom ingen gräns för vad man kan hitta på att prova med.

Verkligen rolig idé! Jag kommer säkert att försöka... och kanske 'måla' också. Men jag tycker ofta att denhär typen av bilder, makrobilder, är så känsliga och fina och ljusklara som de är...
8 years ago. Edited 8 years ago.
Humlan
Humlan
Nej, det finns ju så mycket man vill prova, inte säkert att bilden blir bra men prova måste jag ju. Det är inte alltid min tanke går att omsätta i handling, en del beror på kamerans begränsningar också... Ofta tycker jag efter en massa försök att trixa med bilderna att det första ändå var det bästa...

Ja, det är något speciellt med makrobilder, jag vet inte... men det är något jag fastnat för. Tar en del andra bilder också förstås men de blir alla så... bleka. Jag vet inte... det är en period nu, kanske det ändrar sig snart. VIntern gör att det är så mörkt att utebilder efter jobbet inte ens är att tänka på.

Det ska bli spännande att få se dina droppar, målade eller ej. Alla är unika och alla andras är alltid vackrare än mina :)
8 years ago.
Marie
Marie
magnifique!!!!!!!!!!!
8 years ago.
Humlan
Humlan
Thank you Marie
8 years ago.