Authorizations, license

Visible by: Everyone
All rights reserved

250 visits

JM SERRAT LES FLORISTES DE LA RAMBLA


LLetra i música de Miquel Porter i cantada per Joan Manuel Serrat.

Les floristes de la Rambla sembren flors a tots els vents i si a l'estiu no les venen ja les vendran a l'hivern. Venen flors per a turistes, venen flors als aimadors, venen flors per a les festes de rics, de pobres, de morts. Les floristes de la Rambla ajuden a sortir el sol, donen el blanc a casades, donen a vídues el dol. Venen flors per a les santes, venen flors a pecadors, venen flors per a conquestes de joves malgastadors. Hi ha una florista a la Rambla que quan plega, cap al tard, guarda una rosa vermella, la guarda per a l'estimat. Les floristes de la Rambla sembren flors a tots els vents i si a l'estiu no les venen ja les vendran a l'hivern.

Las floristas de la Rambla siembran flores a los cuatro vientos y si en verano no las venden ya las venderán en invierno. Venden flores para turistas, venden flores a los amantes, venden flores para las fiestas de ricos, de pobres, de muertos. Las floristas de la Rambla ayudan a salir al sol, dan el blanco a las casadas, dan a las viudas el luto. Venden flores para las santas, venden flores a pecadores, venden flores para conquistas de jóvenes malgastadores. Hay una florista en la Rambla que cuando termina de trabajar, al atardecer, guarda una rosa roja, la guarda para su amor. Las floristas de la Rambla siembran flores a los cuatro vientos y si en verano no las venden ya las venderán en invierno.

Les fleuristes de la Rambla sèment des fleurs aux quatre vents et si dans l' été ,elles ne les vendent pas ,elles les vendront à l'hiver. Elles vendent des fleurs pour des touristes, vendent des fleurs aux amants, vendent des fleurs pour les fêtes de riches, des pauvres, de morts. Les fleuristes de la Rambla aident à sortir au soleil, donnent le blanc aux mariées, donnent aux veuves le deuil. Elles vendent des fleurs pour les saintes, vendent des fleurs aux pécheurs, vendent des fleurs pour des conquêtes de jeunes gaspilleurs. Il y a une fleuriste dans la Rambla que quand elle termine de travailler, au soir, elle garde une rose rouge, la garde pour son amour. Les fleuristes de la Rambla sèment des fleurs aux quatre vents et si dans l' été ,elles ne les vendent pas ,elles les vendront à l' hiver.

Comments