Keywords

jazz
music
(8)
Keith Jarrett Trio


Authorizations, license

Visible by: Everyone
All rights reserved

241 visits

Keith Jarrett Trio - When I Fall In LoveComments
Star-Key
Star-Key
Helt underbart......ljuv beröring....I love it..
9 years ago.
Easy Flow has replied to Star-Key
Visst. Underbart! Så mycket bättre går det ju inte att göra det. Absolut högsta klass tekniskt, konstnärligt ...och inkännande! Roligt att vi har samma musik smak här.

Ljudtekniskt låter det gaaanska okey. Inte riktigt rent. Ipernity är sååå ojämn när det gäller att återge. Jag vet inte varför! En svaghet med Ipernity. Men det kanske blir bättre. De håller på att jobba med denna bit vet jag – i alla fall ’uppladdningsbiten’.

Observera att jag har funnit denna musik uppladdad på Ipernty!! Och så har jag laddat ner den. Mycket enkelt och tar bara några sekunder. Och nu upp på min sida, plus att jag har original-filen i min dator till riktigt bra (mp3-)ljud! Gratis.

Jag ”fiskar” efter musik på Ipernity. Har funnit en hel del bra som jag har lagt på min Ipernity-konton – och i min bärbara diktafon/mp3-spelare! Jätte bra. Komihåg att Du kan göra Favorites på bilder, musik och videos här på ipernity på samma sätt som på Flickr. Sedan har Du en ’samling’ som Du kan gå tillbaka till. Behändigt.

tänk också på att Du kan sända något till mig! Klicka på (nedåtriktade) pilen just under spår-titeln. Rulgardinslist. Klicka på send by Ipernity. Då kan Du sända någon skön låt till mig jämte hälsningsmeddelande. :-)

Jag mailar Dig filen...nej, jag upptäcker att filen är så stor!Ljudfilen bra och lång: 14,8 MB! Men jag kan skicka det till Dig över Skype! Hur är det, har Du Skype-konto?? Om inte så fixar vi det. Eller hur. Då kan vi(jag) också telefonera gratis. (Det glömde jag bort under natten som var...Du har ju ingen minut-avgift!!)

Jag påminner igen: jag öppnar sällan detta konto. Om Du vill säga något viktigt, så gör det över Organic Life. Men öppnar inte varje dag.
9 years ago.