Bart Van Damme

Bart Van Damme

Posted on 06/19/2015


Photo taken on January 31, 2015




Keywords

transformation
Bart van Damme
info@studiovandamme.com
man-made landscape
renovatie
former Shell Building
Haagse Hout
Oostduinlaan
Park Hoog Oostduin
renewal project
voormalig Shellkantoor
New Topographics
Studio Van Damme
photographer
photography
fotografie
fotograaf
renovation
urban landscape
The Netherlands
Den Haag
The Hague
social landscape
Benoordenhout


Authorizations, license

Visible by: Everyone
All rights reserved

139 visits

Benoordenhout

Benoordenhout
Benoordenhout, The Hague, South-Holland, The Netherlands.

facebook | website | maasvlakte book 2014 | portfolio book

© 2015 Bart van Damme

Park Hoog Oostduin is a former Shell office building now being transformed into apartment housing.

Scott Chaffin, Manfred Hofmann LUMAHO have particularly liked this photo


Comments