Just me, Aline

Just me, Aline

Posted on 06/09/2013


Photo taken on June  8, 2013


See also...


Authorizations, license

Visible by: Everyone
All rights reserved

52 visits

A lot of crazy moves for that one image ;-)

A lot of crazy moves for that one image ;-)
An attempt to catch light, inspired by Scott Kroeker. I have to learn a lot, this is so hard! It make me admire Scott even more.
I have to share this attempt, it was so cold, I had to walk into the sea to put the crystal ball on the stone and my remote control..... it did swim in the sea.... it was the last performance of my remote....
But I had a great time:-)

Laag water, dat kwam mooi uit. Al een poosje liep ik met het idee te spelen om iets met een kristallen bal te doen. Schoenen uit, plekje voor de kristallen bal uitzoeken, broekspijpen omhoog en bal mee en door de koude zee de kristallen bal op een steen gelegd. Alles voor een foto, die ene foto ;-) Daar had ik dan ook weer geen rekening meegehouden, scherpe schelpen op de stenen…, dus de voeten zijn een beetje gehavend. Statiefpoten op laatste stand, scherpstellen Om dan door de zoeker van de camera te kijken, moet je wel heel erg vreemd gaan staan, bijna liggen (wat natuurlijk niet ging vanwege het water en het wier, toch wel handig zo’n hoekzoeker), filters erop en via de afstandsbediening wat LE's maken.
Sta ik daar, vallen mijn sigaretten uit mijn jasje in het water.... grmf! En dan begin ik dus in mezelf te praten! Iets met dat ik op moet letten ;-) Viel mijn afstandsbediening van mijn camera ook nog in het water...., snoekduik om dat ding te pakken/te redden, maar daar kan zo'n ding niet tegen, hij is overleden. Eén van mijn filters viel ook nog in het zand, statief zit ook onder het zand en zout water. Ja….. je moet er echt wel wat voor overhebben.
Gelukkig kan ik om mezelf lachen, was ik blij dat niemand mijn stommiteiten heeft gezien.

Of ik tevreden ben met deze opname? Eh..... het kan veel veel beter, maar vanwege het verhaal achter deze foto toch hier neergezet ;-)

Comments
Colin
Colin
Very good image Aline.
4 years ago.
zeze57
zeze57
een vrouwmoedige poging ! Goed dat je er zelf mee kunt blijven lachen (leuk ook dat je blij bent dat niemand het zag, maar het hier uitvoerig vertelt !). Een volgende keer gaat vast alles anders .....

over het resultaat zou ik zelf niet mopperen. Maar ja .... hierin moet ik zeker nog meer leren dan jij :))))
Mooi zacht dat water .... op de foto dan :) Leuk idee met die bol/bal hoewel dat hier niet zo goed uit de verf komt. Toekomst ziet er vast (nog) beter uit (met zo 'n handige bol !!!)
4 years ago.