See also...


Authorizations, license

Visible by: Everyone
All rights reserved

69 visits

B(e)ones

B(e)ones
Samen met luke een tocht door Rotterdam, lekker opde fiets. Ergens in Rotterdam kom je dit gewoon tegen ;-). Moest op de foto. 2 uur later ging het mis en zat ik in het ziekenhuis. Over de kop geslagen met de fiets. Mijn linker arm/ elleboog in de kreukels. voorlopig een mooie witte arm en de fiets in de schuur. Morgen maar eens uitzoeken hoe mijn auto, gezin weer in alkmaar terugkomen. Binnenkort kom ik met foto's van onze trip. Want echt hele mooie plekken in deze stad ontdekt.

Comments
Sporenrondalkmaar .
Sporenrondalkmaar .
ha dank, R'dam en ik lagen elkaar niet zo. Toch de stad anders ontdekt en gezien. Mening is bijgesteld, lens (en elleboog voorlopig) naar de klote dat wel. Nu fotos kijken en de beleving weer opnieuw.
Positief, dus goed.
21 months ago.
Sporenrondalkmaar .
Sporenrondalkmaar .
Luke is wel wat geschrokken, maar de lol en belevenissen overheersen echt nog wel.
Ik let wel op ja. En meest bizarre is dat ik door riviertjes, downhill stuiterend en langs boomstronken ben gereden de afgelopen maanden en niets gebeurd is.
Op een fietspad in een park gaat het dan mis, moet uitwijken en knijp met mijn stomme kop vol mijn voorste rem in. tja, een fietsje van ca 14 kg wordt dan echt gelanceerd met mij er op.
ik lag 2 meter verderop.
Scheurtje in elleboog en een lelijk paarsblauw arm. Woensdag weer naar ziekenhuis.
Gezien de pijn voorlopig geen fiets en daar baal ik wel het meeste van.
Achteraf wel heel veel mazzel gehad, dit had slechter kunnen aflopen.
21 months ago.