Wat is ipernity?

NederlandsIndex

1. Algemene vragen 1.1 Wat is ipernity? 1.2 Is ipernity een gratis of betaalde dienst? 1.3 Welke abonnementen biedt ipernity? 1.4 Hoe kan ik mij abonneren? 2. Registratie en aanmelding 2.1 Hoe schrijf ik me in voor een gratis proefperiode? 2.2 Wat kan ik doen als ik mijn wachtwoord ben vergeten? 2.3 Hoe wijzig ik mijn login e-mailadres? 2.4 Hoe wijzig ik mijn wachtwoord? 2.5 Kan ik inloggen met mijn Google, Facebook, Yahoo of OpenID account? 3. Uploaden 3.1 Hoe kan ik foto's en andere inhoud uploaden? 3.2 Is de hoeveelheid inhoud die ik kan uploaden of publiceren beperkt? 3.3 Welk type documenten kan ik uploaden? 4. Privacy en rechten 4.1 Kan ik mijn naam, mijn leeftijd en mijn gegevens verbergen? 4.2 Kan ik beperken wie mijn inhoud kan bekijken en downloaden? 4.3 Hoe meld ik een schending van het auteursrecht? 5. Foto's 5.1 Waarom zijn sommige van mijn foto's verdwenen? 5.2 Is inhoud voor volwassenen toegestaan? 6. Albums 6.1 Waarom zijn sommige van mijn albums verdwenen? 6.2 Kan ik een heel album downloaden? 7. Artikelen en documenten 7.1 Hoe schrijf ik blogartikelen? 7.2 Hoe integreer ik foto's in mijn blogartikelen? 8. Groepen 8.1 Hoe kan ik een foto toevoegen of verwijderen uit een groep? 8.2 Wat voor soort bijdragen kan ik aan een groep toevoegen? 8.3 Aan hoeveel groepen kan ik deelnemen? 8.4 Kan ik een groep waarvan ik de beheerder ben, verlaten? 8.5 Als ik een groep verlaat, moet ik dan mijn bijdragen achterlaten? 8.6 Waarom zijn sommige foto's uit een groep verdwenen? 9. Contacten 9.1 Als ik iemand aan mijn contacten toevoeg, zijn zij dan op de hoogte? 9.2 Hoe blokkeer ik een lid? 9.3 Hoe gebruik ik het interne ipernity mail systeem? 10. Mijn account 10.1 Hoe kan ik mijn account deactiveren of verwijderen? 11. Diversen 11.1 Hoe gebruik ik de zoekfunctie? 12. Meer hulp 12.1 Waar kan ik meer hulp vinden?

Wat is ipernity?

← Terug naar index Ipernity is een niet-commerciële community voor het delen van foto's met een eigen website. Alle kosten voor de werking, het onderhoud en de voortdurende verbetering van de website worden alleen gedekt door de lidmaatschapskosten. Er worden geen inkomsten gegenereerd door reclame, gegevenshandel of verkoop van enige inhoud. Betalende leden hebben stemrecht op de jaarlijkse algemene vergadering en zijn daarom betrokken bij belangrijke beslissingen over de toekomst van ipternity. Upload en organiseer uw foto's. Bij ipernity kunt u foto's uploaden naar uw account en deze organiseren in albums en mappen. Ipernity slaat altijd de originele bestanden op. Zo kun je je foto's terugkrijgen zonder kwaliteitsverlies. Verrijk je foto's met extra informatie. Je kunt zinvolle titels, gedetailleerde beschrijvingen en trefwoorden aan je foto's toevoegen. Zo kunt u het verhaal achter uw foto's vertellen. Interactie met andere leden. Ipernity biedt een breed scala aan tools voor sociale interactie. Voeg andere gebruikers toe als uw contactpersonen en bekijk hun nieuwste inhoud op uw persoonlijke nieuwspagina. Je kunt de foto's van andere leden als Favoriet markeren en becommentariëren. Word lid van fotogroepen of maak je eigen groepen aan. Schrijf en publiceer je eigen blogartikelen. Op ipernity kun je niet alleen foto's uploaden. Je kunt ook blogartikelen schrijven en publiceren. En natuurlijk kun je er je eigen foto's aan toevoegen. Er valt nog veel meer te leren over iperniteit. Nieuwsgierig? Schrijf je dan in voor een gratis proefversie. Voor instructies hoe dat te doen zie het antwoord op 2.1 Hoe registreer ik me voor een gratis proefperiode?

Is ipernity een gratis of betaalde dienst?

← Terug naar index Omdat ipernity geen inkomsten genereert door advertenties, het verhandelen van gegevens of het verkopen van content is het uitsluitend afhankelijk van abonnementsgelden. Om een aanzienlijke hoeveelheid eigen content permanent op te slaan en te publiceren, dient u zich daarom te abonneren op een van onze betaalde accounts. Er zijn twee manieren om ipernity gratis te testen: 1. Wanneer u zich registreert voor een ipernity account heeft u in eerste instantie een gratis gastaccount. Hiermee kunt u tot 100 items online plaatsen en actief deelnemen aan maximaal 10 groepen. U kunt de openbare inhoud van andere gebruikers bekijken en becommentariëren, door fotogalerijen bladeren, blogs lezen, ipernity zoeken naar trefwoorden, en zelfs privé-inhoud zien waarvoor u bent uitgenodigd. U kunt een gastaccount gebruiken om ipernity een beetje te leren kennen, maar er zijn veel beperkingen voor gastaccounts. 2. U kunt een gratis proefperiode van 3 maanden boeken. Tijdens deze periode heb je toegang tot alle mogelijkheden van een standaard account. Na deze proefperiode wordt uw account weer een gastaccount, tenzij u besluit om u te abonneren op een van onze betaalde abonnementen.

Welke abonnementen biedt ipernity?

← Terug naar index Om optimaal gebruik te maken van uw ipernity account dient u zich te abonneren op één van onze betaalde abonnementen. Met het Standaardpakket kunt u tot 100 GB opslaan en er is geen maandelijkse uploadlimiet en geen limiet met betrekking tot het aantal foto's. Met het Standaardpakket heeft u toegang tot alle functies van ipernity. Ons Basispakket is voordeliger, maar heeft merr beperkingen op de opslagruimte (5 GB), het maandelijkse uploadvolume (200 MB) en het totale aantal items dat mag worden geüpload (2000). Verder zijn sommige functies van ipernity niet beschikbaar met het Basispakket. Het kan worden geboekt wanneer u een betaald account vernieuwd. Abonnees die voor het eerst een betaald account hebben, krijgen alleen het Standaardpakket aangeboden, omdat de eerste twaalf maanden alleen maar de prijs van het Basispakket in rekening wordt gebracht. Het Plus-pakket heeft dezelfde functies als het Standaardpakket, maar bevat 250 GB aan opslagruimte. Als dit niet genoeg is, kunt u zoveel extra 250 GB pakketten boeken als u wilt. Onze Gastenaccounts zijn gratis. Ze zijn vooral bedoeld om te surfen en te communiceren met leden op ipernity. Maar ze staan slechts een zeer beperkt aantal uploads toe en u heeft slechts toegang tot een beperkt aantal functies. Een gedetailleerde vergelijking van de verschillende abonnementsformules en prijzen vindt u hier .

Hoe kan ik mij abonneren?

← Terug naar index 1) Klik op "Inloggen". ▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔ 2) Typ uw "E-mail" en "Wachtwoord" in en klik op "Inloggen". ▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔ 3) Selecteer "Accountinstellingen" in het drop-down menu (☰) naast uw naam. ▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔ 4) Klik op "Word lid van de ipernity Club". ▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔ 5) Klik op uw keuze van abonnement. Afhankelijk van uw land kan het bedrag verschijnen in CAD, CHF, EUR, GBP of USD. Als nieuw lid krijgt u een bonus van 6 maanden, onafhankelijk van of u gekozen hebt voor een abonnement voor 6 of 12 maanden. Als u nog geen clublid bent geweest, kunt u ook een gratis proefperiode van 3 maanden van het standaardpakket boeken. ▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔ 6a) Klik op "PayPal" om te betalen met PayPal of Creditcard en volg de instructies. 6b) Om te betalen d.m.v. een bankoverschrijving, gebruik de gegevens van de bankrekening om de betaling vanaf uw bankrekening te verrichten. Volg de instructies van uw bank, en zorg ervoor dat u als "Referentie" die door de bank wordt gevraagd, uw ipernity id opgeeft. U kunt uw ipernity id vinden in uw accountinstellingen onder uw ipernity adres. ▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔ Bij de PayPal-methode is uw abonnement direct beschikbaar, maar bij bankoverschrijving kan dat 3-5 dagen duren. De toekenning van de 6 maanden bonus is geen automatisch proces en kan enkele dagen in beslag nemen. Door opnieuw naar "Accountinstellingen" te gaan en op "Jouw abonnementenhistorie" te klikken, ziet u of uw betaling is verwerkt, en de bonus wordt toegevoegd aan de einddatum.

Hoe schrijf ik me in voor een gratis proefperiode?

← Terug naar index Er zijn twee manieren om ipernity gratis te testen. Zodra u een ipernity account heeft geregistreerd, heeft u in eerste instantie een gastaccount. Hiermee kunt u een beperkt aantal foto's uploaden, deelnemen aan sommige groepen en communiceren met andere gebruikers. Maar er zijn ook veel beperkingen voor gastaccounts. Een betere optie is een 3 maanden durende gratis proefversie van ons standaardaccount aan te maken. Tijdens de proefperiode heeft u onbeperkt toegang tot alle functies van ipernity. Uiteraard wordt u na de proefperiode weer gast, tenzij u kiest voor de 9 maanden verlenging van het Initiële Standaard Club-abonnement. A) Hoe u zich voor een gastaccount kunt registreren . 1) Ga naar de ipernity homepage www.ipernity.com (rechtermuisklik voor nieuw tabblad) en klik op "Inloggen". ▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔ 2) Klik op "REGISTEER". ▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔ 3) Om u te registreren met uw e-mailadres vult u het formulier hiernaast in. Klik op "Mijn account aanmaken". Er zal een e-mail worden gestuurd naar het adres dat u in het formulier heeft opgegeven. 4) Klik op de bevestigingslink in onze e-mail die u ontvangt. U kunt nu uw nieuw aangemaakte gastaccount gebruiken. B) Hoe boekt u een gratis proefabonnement 1) Log in op uw gastaccount. ▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔ 2) Selecteer "Accountinstellingen" in het drop-down menu (☰) naast uw naam. ▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔ 3) Klik op "Word lid van de ipernity Club". ▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔ 4) Kies 3 maanden "Proef"-optie.

Wat kan ik doen als ik mijn wachtwoord ben vergeten?

← Terug naar index 1. Ga naar de inlogpagina en klik op "Wachtwoord vergeten?". 2. Vul uw e-mailadres in. 3. Klik op Help Me. U ontvangt een e-mail met instructies voor het resetten van uw wachtwoord.

Hoe wijzig ik mijn login e-mailadres?

← Terug naar index Log in met uw oude e-mailadres en volg dan de volgende stappen: 1) Selecteer "Accountinstellingen" in het drop-down menu (☰) naast uw naam. ▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔ 2) Klik op "veranderen" net onder "Het e-mailadres waarmee u inlogt". ▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔ 3) Vul uw nieuwe e-mailadres en wachtwoord in. Klik vervolgens op "Voeg het e-mailadres toe". ▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔ 4) Er zal een e-mail naar uw nieuwe adres worden gestuurd met een routebeschrijving voor de validatie ervan. Eenmaal gevalideerd kunt u uw nieuwe e-mailadres gebruiken om in te loggen op ipernity.

Hoe wijzig ik mijn wachtwoord?

← Terug naar index Log in met uw oude e-mailadres en volg dan de volgende stappen: 1) Selecteer "Accountinstellingen" in het drop-down menu (☰) naast uw naam. ▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔ 2) Klik op "veranderen" net onder "Jouw wachtwoord voor ipernity". ▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔ 3) Vul uw oude en uw nieuwe wachtwoord (twee keer) in. Klik vervolgens op "Mijn wachtwoord veranderen".
34 items in total