See also...


Keywords

[NL]


Authorizations, license

Visible by: Everyone
All rights reserved

94 visits

Wat is ipernity?

Wat is ipernity?
Terug naar index

Ipernity is een niet-commerciële community voor het delen van foto's met een eigen website. Alle kosten voor de werking, het onderhoud en de voortdurende verbetering van de website worden alleen gedekt door de lidmaatschapskosten. Er worden geen inkomsten gegenereerd door reclame, gegevenshandel of verkoop van enige inhoud. Betalende leden hebben stemrecht op de jaarlijkse algemene vergadering en zijn daarom betrokken bij belangrijke beslissingen over de toekomst van ipternity.

Upload en organiseer uw foto's. Bij ipernity kunt u foto's uploaden naar uw account en deze organiseren in albums en mappen. Ipernity slaat altijd de originele bestanden op. Zo kun je je foto's terugkrijgen zonder kwaliteitsverlies.

Verrijk je foto's met extra informatie. Je kunt zinvolle titels, gedetailleerde beschrijvingen en trefwoorden aan je foto's toevoegen. Zo kunt u het verhaal achter uw foto's vertellen.

Interactie met andere leden. Ipernity biedt een breed scala aan tools voor sociale interactie. Voeg andere gebruikers toe als uw contactpersonen en bekijk hun nieuwste inhoud op uw persoonlijke nieuwspagina. Je kunt de foto's van andere leden als Favoriet markeren en becommentariëren. Word lid van fotogroepen of maak je eigen groepen aan.

Schrijf en publiceer je eigen blogartikelen. Op ipernity kun je niet alleen foto's uploaden. Je kunt ook blogartikelen schrijven en publiceren. En natuurlijk kun je er je eigen foto's aan toevoegen.

Er valt nog veel meer te leren over iperniteit. Nieuwsgierig? Schrijf je dan in voor een gratis proefversie. Voor instructies hoe dat te doen zie het antwoord op 2.1 Hoe registreer ik me voor een gratis proefperiode?
Translate into English