vorm, onzeker

deze vorm geeft onzeker weer. De groene cirkels stellen mensen of gedachtes voor die jou overlappen als je je onzeker voelt, je plaatst jezelf dan op de achtergrond. Dat is dus de gijze cirkel. De cirkel is grijs omdat je niet wilt opvallen op het moment dat je je onzeker voelt, eigenijk een 'grijze muis'.

vorm, perfectionistisch

net als bij de typografie heb ik hiergekozen voor een klassiekestijl. ik vind dat dit een perfectionistisch beeld weer geeft. alles staat netjes in een lijn en de gele en blauwe kleuren geven een royale uitstraling.

vorm, eigenwijs

dit geeft eigenwijs weer. Er zijn allemaa groene circkel netjes naast elkaar op gesteld, maar dan komen er een paar vlekken door heen die hun eigen weg gaan, dus eigenwijs zijn, en zo eigenlijk over andere heen lopen en niet luisteren.

vorm, doelbewust

dit is doelbewust vorm gegeven als een schatkaart. De schataart weergeeft de weg die je volgt om het doel te bereiken.

kleuren moodboard rood

dit zijn de kleuren die ik heb gebruikt voor mijn moodboard ik heb alles zo veel mogelijk in roodtinten gemaakt.omdat ik dit een erg mooie kleur vind

moodboard brood


kluerenscheme moodbard


moodboard blauw


kleurenschema regenboog

dit zijn de kleuren die ik heb gebruikt in het moodboard. het zijn alle kleuren van de regenboog, wat het vrolijk en kleurrijk maakt.
22 items in total