Jordi Bort's photos


La noia que venia de comprar

Al centre de Castelló de la Plana, la Plana Alta.

Premi de l'Excel·lentíssim Ajuntament

Ampliant la col·lecció de l'amic Ángel. Ubicada a la façana de l'històric edifici de La Caixa de Pensions, a la confluència del carrer Via Laietana i el carrer de Les Jonqueres, Barcelona. Premi de l'any 1919.

Fanal i calavera

Carrer Princesa, barri de la Ribera, Barcelona

Sant Jaume a cavall / Santiago Matamoros

Església de Sant Jaume. Carrer Ferran, Ciutat Vella, Barcelona. Relleu ubicat al timpà damunt la porta principal gòtica (1878, obra de Josep Santigosa).

Parròquia de Santa Mònica

Parròquia de Sant Josafat, Sant Josep i Santa Mònica. Rambla de Santa Mònica, Barcelona. Acabada la Guerra Civil, sobre les runes que havien quedat, l'església va ser reconstruida de forma austera. Als anys 1980's, quan la Generalitat va adquirir el convent contigu per instal.lar-hi el Centre d'Art Santa Mònica segons un projecte de rehabilitació d'Albert Viaplana i Helio Piñón, va reformar també la parròquia amb la nova i moderna façana que avui podem veure. barcelofilia.blogspot.com.es. La Parròqui…

El Cavaller Sant Jordi

Carrer del Rec, Montbrió del Camp, el Baix Camp

Dear Buster...

Al casc antic de la població d'Osca. En el casco antiguo de la población de Huesca. Very nice tribute to the great Buster Keaton.

Bon dia, tingui!

Un gat molt senyoràs, m'observa encuriosit mentre vaig capturant (fotogràficament) rellotges, sants i altres detallets del carrer. Vacarisses, Vallès Occidental.

Truqueu abans d'entrar...

En un portal de Vilanova d'Escornalbou, Baix Camp.
183 items in total