Week1

Eerste week Redesign. Was Leuk, met het oranje boekje “als jij een merk zou zijn”?
We kregen een intro over de course en uitleg over merk-analyse. Dat was tevens de opdracht en ook moesten we gaan uitzoeken wat onze Personal DNA was en wat je kenmerken eigenschappen zijn volgens de Lea-Lea methode.

Week 2

Redesign uitleg over photoshop. Na de Personal DNA te hebben gedaan moesten we blackboxen gaan maken van je grootste eigenschappen.

Week 4

In deze week ben ik begonnen aan mijn Pecha kucha. Daar in gingen onder andere de blackboxen, moodboard, logo. De pecha kucha presentatie was op vrijdag. Ging niet zo goed moet ik zeggen…. Heb het ook nog niet veel gedaan dat presenteren en ook geen goede voorbereiding.

Dus moet nog veel aanpassen….

Week 5

In deze week moesten we gaan beginnen in groepsverband aan “groepmerk”. Ik zit samen met Roel en Tim in het groepje. Ons merk in AXE ENERGY, dat is Redbull en Axe samen we maken een “website”.

Week 6

In de week veel gewerkt aan de brochure en geprobeerd een nieuwe logo te maken. Omdat ik veel moeite heb met photoshop ben ik maar een cursus gaan volgen. 4 woensdagen avonden heel leuk een fotograaf geef de cursus. Ik weet zeker dat ik er veel van gaan leren.

Week 7

Op woesndag kregen we uitleg over wat we allemaal nog moesten doen en inleveren. Ik moet de ipernity goed bewerken en brochure afmaken en alles op drie cd zetten.

week 8

Donderdag DE DAG, alles inleveren!! Ik heb dinsdag mijn brochure laten drukken en ben er zeer tevreden over. Vrijdag moeten we alleen nog de presentatie van de merkcombinatie doen. En dan zit het eerste blok erop. pppppffff