Hallo allemaal!!

Ik zit alweer vanaf zaterdag hier in mexico!!
Het is hier zoo mooi en het weer is super!!
Ik heb de rondreis bijna achter de rug en moet zeggen dat het me echt heeft geraakt!

Ik wist echt niet dat er zoveel armoede was hier in mexico..
Ik kan op dit moment niet alles goed beschrijven omdat ik maar weinig tijd heb omdat we zo gaan eten met de groep..

kort..
We hebben de tempels bezocht van d maya cultuur.. heeel mooi en wist ook niet dat het me nog zoveel kon boeien..
we hebben drie landen door gereid.. mexico.. guatamala en belize.. nu ben ik wer net terug in mexico!!

Toen we door de dorpjes reden heb ik zoveel gezien dat ik af en toe een brok in me keel kreeg.. mensen met houten hutjes zoals je ze kent van de boomhutten die je vroeger zelf maakte om in te spelen! alles hangt maar aan elkaar en ze moeten blij zijn als het blijft staan! de honden hier zijn zo mager en als ze een wond hebben wordt daar niets aan gedaan.. er is geen geld en zo is de natuur.. dus cindy als dierenliefhebster heeft nogal wat tranen moeten wegslikken..

Wat ik wel helemaal geweldig vond was de jungle!! ik heb vogelspinnen gezien.. en gelukkig is het ons ook gelukt om apen te zien!! zo leuk echt prachtig om die in het wild te zien...

Wel ben ik ook bang geweest.. in guatamala leven de mensen op straat met alleen maar geweren omdat ze bang zijn voor de regering die hier niets doet en ook zomaar mensen dood schiet.. hun bewapenen zichzelf ook.. dus het was een en al machine geweer.. ons hotel had ook een toren hoge muur met prikkel draad erop.. van binnen super mooi maar van buiten net een gevangenis..

straks moesten we ook nog stoppen met de bus omdat voor ons iemand was doodgeschoten op straat! echt niet normaal hier.. maar voor de mensen blijkbaar wel :S Nu ga ik zo eten met de groep dus kan nu niet verder typen..

Hoop dat ik het snel wat uitgebreider kan typen..

Tot snel!!