nog 2 nachtjes slapen en dan stap ik op het vliegtuig richting Mexico om daar twee heerlijke weken tegemoet te gaan. Hoop ik dan! Het enigste nadeel is dat ik dan ook weer twee weken van school mis. Dit heeft enige discussies opgeleverd. Ik vond het super toen ik hoorde dat ik twee weken naar Mexico mocht, maar baalde erg hard dat het midden in het school jaar was en nu ook nog in het begin van de nieuwe courses. Toen ik hier mijn mond open trok werd mijn moeder wel een beetje boos. "Als het op het middelbaar onderwijs was vond je het niet erg om twee weken weg te zijn." Nee dat lag inderdaad een beetje anders. Dat was een stuk rustiger en veel beter om in te halen en bij te houden. Nu kan ik waarschijnlijk geen laptop meenemen! daar baal ik gewoon zo erg van omdat ik deze opleiding graag goed wil doen, en dat betekend ook op tijd mijn opdrachten af.

Maar eerlijk is eerlijk, ik heb er ongeloofelijk veel zin in!!!! De eerste zes dagen gaan we rond trekken door de Maya cultuur. Mooie tempels, oude gebouwen, recht door het regenwoud door de brulapen en de toekans, alle mooie oude complexen bezoeken =) Dit duurt 6 dagen en dus 5 overnachtingen, dan gaan we verder naar ons resort:

Iberostar Paraiso beach & mar een vijf sterren resort met zowwwwnn geweldig zwembad =D=D=D

www.iberostar.com/EN/Riviera-Maya-hotels/Iberostar-Paraiso-Beach_3_72.html

Daar vind je meer over het hotel: en check de photo gallery =D=D
Zie ook die trouw foto's lijkt mee heerlijk om daar te kunnen trouwen hahahaha....
Hmm op het resort ga ik me ook niet vervelen =) ik ga zoiezo 1 dag zwemmen met dolfijnen, er is een internetcafe!!! dus contact houdt ik wel, want mag me mobieltje niet meenemen aangezien me ouders me sms verslaving kennen =( Verder mag ik daar genieten van heerlijke massages, verszorging bij het beautysalon.. en kan ik sporten zoveel ik wil want ze hebben daar alles =)

Als ik terug ben upload ik natuurlijk foto's van Mexico.. Natuurlijk niet allemaal want ik ga me helemaal onderuit knippen in dat regenwoud en bij dat resort dat is een ding dat zeker is..

Ben benieuwd of ik nog mooie fotos kan maken als we met de dolfijnen gaan zwemmen =)

zucht nog twee nachtjes dromen... Nu eerst nog even aan school werken ;-)