poeh poeh ik heb er super veel moeite mee om te bedenken wat ik nou eigenlijk wil met mijn ik magazine ik ben er achter dat ik niet 1 ding tof vind maar echt veel teveel

ik ben een echte grabbelton helaas heb ik het gevoel dat de docent dat niet echt kan waarderen. hij wil meer 1 lijn zien en niet een chaotisch hoopje foto's. toch denk ik ondanks dat ik nu een heel ander idee heb over mijn ik merk magazine dat ik nu toch niet laat zien wat en vooral hoe ik ben. juist door alles op een chaotische hoop te gooien laat ik zien hoe het in mijn hoofd aan toe gaat. en al zeker hoe mijn gedrag kan zijn. vooral chaos maar toch met bepaalde rust punten in mijn dingen. ik ga nu 1 spread volledig richten op mijn motor passie en mijn muziek passie. ook komt er een pagina in met een ding waar ik vroeger toch echt op kickte. helaas mag het nu niet meer van mojo concerts (het zou gevaarlijk kunnen zijn). stagediven en crowdsurfen.

uiteindelijk komt er een interview in met een serieuze ondertoon qua uiterlijk dan. jah ik geloof het soms bijna zelf niet maar ik kan soms cker weten ook serieus zijn. dat wil ik dan ook uitstralen met het "interview" over mijn ik merk.