Hier beneden de uitwerkingen van de Blackbox oefening. Ik heb gekozen voor een combinatie van persoonlijke eigenschappen, te weten "vivid imagination", "independence", "new and exciting" en "novel solutions for complex problems".

Vivid Imagination

Schets:
Blackbox Rainbow

Uitwerking:

bestschetsvividimagination

Met vivid imagination heb ik getracht de regenboog te symboliseren. De verschillende groottes in vierkanten betekenen de dynamiek van de boog, die veranderd door externe factoren als zon, land en regen. De regenboog daarnaast, heeft aan het aloude einde een gouden pot staan. Die zoektoch naar de pot is een creatieve reis. Deze creatieve route beloop je ook als je op zoek bent inspiratie, of oplossingen voor problemen. Gebruik hiervoor je vivid imagination.

Independence

Schets:

Blackbox Independence

Uitwerking:

Met onafhankelijk wilde ik aangeven hoe de hoeken van het vierkant elkaar niet nodig hebben en toch de uitstraling hebben van een vierkant.

Novel solutions for complex problems

Schets: Blackbox Novel Solutions for complex problems

Uitwerking:

Met deze uitwerking wilde ik de oplossing geven voor een complex problem, namelijk het overhellende vierkant (langer gerekt ter visuele versterking). Met het simpel positioneren van dit vierkantje blijft alles in balans. Soms is de oplossing van complexe problemen niet meer dan dat. Een kleine aanpassing kan door het butterfly effect zorgen voor extreem meer of juist minder stabiliteit. De tijd zal het leren wat mijn vierkantjes die ik zelf plaats in mijn leven gaan brengen.

New and exciting

Schets: Blackbox New & Exciting

Uitwerking:

Met de nieuw en spannende vierkant wilde ik er een hebben die vanuit zijn kern uit elkaar springt. De energie die hij vanuit zichzelf opbrengt zorgt ervoor dat hij zichzelf niet in toom kan houden.

Deze verbeelding zorgde voor een ander soort vierkant dan normaal gesproken mogelijk is. Think outside the box wordt zo heel letterlijk.