Diguem que, si fa no fa, això és el que la varicel·la està fent per casa nostra.

Com que no en va tenir prou xafant el pont de l'1 de maig a la pobra Queralt, ara la varicel·la sembla que ha trobat una altra llar comfortable a les tendres i molsudes carns de la Vinyet. Coi de malalties!

I com que la llei de Murphy planeja sobre totes les adversitats del dia a dia, si la Queralt ho va passar prou bé (sense febre i amb poques picors), ara la Vinyet, que està més fluixeta de defenses, segur que patirà febrades del quinze i picors de ca l'ample. I com li expliques a una nena de 18 mesos que no s'ha de rascar, eh? Quina "xusta", com diria l'ajudant d'en Xavi. Per cert, "xusta" = merda. Aquest jovent té una imaginació i una creativitat esparverant.

Bé, què hi farem. Des d'aquí, la casa de les bronquitis i  passes vàries, us desitgem a tots una bona dosi de vitamines A, B, C, D, E, FGXJKLMNOPQRSTUVWXY i Z al quadrat, i ja sabeu, si descobriu cap granet d'un vermell sospitós a qualsevol racó propens a estar sempre calent en els vostres fills... NO ANEU AL METGE! Que us dirà que "és de tot, menys varicel·la".

Salut per tothom i fins la propera.