De eerste opdracht van Remediate was het zoeken op Google naar je eigen naam. Kijken hoe vaak je naar voren komt en wat je hiervan vind.

Als ik zoek op mijn naam kom ik 8 keer naar voren. De eerste link (www.eindexamen.nu/entertainment/sneakshots//archive/) is van een lange tijd geleden. Ik zat toen in het examenjaar, was ontevreden over het rooster en heb dit geuit met een gif filmpje gemaakt in een paar minuten.
De 2e link is mijn pêcha kucha die ik voor Redesign heb gemaakt op slideshare (www.slideshare.net/mkoolwijk/pp-pechicutcha-mart-van-koolwijk-presentation).
De 3e en de 4e link die naar voren komen wanneer ik ‘google’ op mijn naam is iets over een tuinforum, blijkbaar iemand met een andere naam.
De 5e en 6e link is mijn ipernity, weblog die ik bij heb gehouden voor redesign. (www.ipernity.com/blog/64094/archive/2008/09/10)
De laatste 2 links die Google vond zijn 2 fora van het kaartspel “magic the gathering” wat ik speel (www.nedermagic.nl/discussion_showthread.asp?threadid=1246021&groupid=12)
Wat me verbaast is dat mijn Hyves er niet bijstaat, hier staat mijn naam namelijk ook gewoon op (martvkoolwijk.hyves.nl)