[EN] ipernity is now available in Dutch!     [FR] ipernity est désormais accessible en néerlandais ! 


[NL] ipernity, de eerste site die open is voor alle digitale media, is vanaf nu beschikbaar in het Nederlands.

Acht maanden geleden gestart in het Engels en het Frans, kreeg ipernity ook snel succes in Nederland en er stonden al vlug vrijwilligers op om de site ook in het Nederlands te vertalen.

"De sterkte emotionele band die onze gebruikers met ipernity hebben, heeft het mogelijk gemaakt om een groep vrijwilligers samen te stellen uit de leden, die met behulp van een online vertaalprogramma, zelf vrijwillig meewerken aan het vertalen. Op deze manier konden we snel beschikken over de vertaling van de site, die perfect aansloot bij de verwachtingen van de gebruikers", verklaart Christian Conti, medeoprichter van ipernity.

Dankzij deze manier van werken, is ipernity nu beschikbaar in 7 verschillende talen, waaronder Spaans, Italiaans, Duits en… zelfs Esperanto!

Gesterkt door het succes en de snelle groei, is het bedrijf al begonnen met het maken van nieuwe vertalingen om aan een grotere behoefte te kunnen voldoen en een grotere diversiteit aan te bieden, wat door de leden zeer op prijs wordt gesteld. ☺

Many thanks to our Dutch (dream) team, and a very special thank to Notitie van lien and Soepkipje who did a fantastic job!

=> let's try ipernity in Dutch!

it's time now to invite all your Dutch friends, from your addressbook?