Hej Alle flittige læsere. Undskyld den manglende opdatering af mit liv. Men det kan godt være, at mange tror, at når man bare sådan går/ ligger der hjemme, ja så får man lavet en masse. Og man på den måde snilt kan holde sådan en blog up to date.. Men jeg har så mange gøremål uden for cyber space´en at jeg ikke orker at beskrive dem alle.

Jeg går jo i babygruppe, og til gymnastik, og så er jeg med mor til Mor i Form, og vi skal handle, og jeg skal sove og spise og øve mig på at trille og sidde. Og jeg skal undersøge alle de nye ting jeg pludselig kan få fat i, med de der hænder, der svinger rundt, der for enden af mine arme. Og ind i munden skal det hele jo også, for jeg er jo ligesom i den fase nu, og det kan man ikke bare sådan hoppe let hen over fordi, jeg skal skrive blog.

Nå men nu er det jo sådan, at jeg skal døbes, og sikke en masse der kan komme. Det bliver en dejlig fest, det er jeg sikker på. Nå men kan forstå, at I gerne vil høre hvad jeg ønsker mig, og det skal jeg sige jer.

Jeg ønsker mig en lad cykel, så mor og jeg kan cykle Amager tynd, og hente far på arbejde mm. Smider lige et billede ind så i kan se hvad jeg snakker om. Den koster mange mange kroner så et lille bidrag til den vil være en god gave. Ellers ønsker jeg mig det du drømmer om at give mig. Jeg har jo på en måde ikke andre behov en søvn, babs og stor knus... Så vær så sød at gi mig nogle flere behov....

Vi tager til Thailand d. 3 januar så hvis du vil købe tøj må det gerne være noget let noget! Ellers ønsker jeg mig baby solcreme, badedragt med UV filter. NB Har solhat og min størrelse er 70 og opefter. Gør mig til en bevist forbruger....

nihola.info/da/nihola+cykler/cigar+family