Afgelopen maandag  heb ik mijn Pecha Kucha presentatie gedaan.
Qua voorbereiding had ik niet veel extra gedaan als alleen de presentatie in elkaar zetten, waar dit normaal geen probleem is om een presentatie ter plekke te vertellen is het met een Pecha Kucha toch even iets anders aangezien alle sheets exact 20 seconden mogen/moeten duren, daar ik normaal niet altijd even veel tijd aan een sheet besteed. Op sommige momenten was de tijd net te kort om het hele verhaal te doen en bij andere weer net te lang. Een goed leermoment voor de volgende Pecha Kucha als die er nog gaat komen: vooraf beter bekijken hoe lang ik per sheet nodig heb en desnoods sheets weglaten of nog een toevoeging doen om qua tekst wel uit te komen.

Verder heb ik bij de presentaties van klasgenoten veel supergave merk-ik logo's en design dragers gezien, iets waar ik niet al te veel aandacht aanbesteed had aangezien ik de designdragers van mijn eigen bedrijf heb gebruikt.

Ook leer je klasgenoten een stuk beter kennen door dit soort presentaties, zelfs de gene waar je sinds de eerste week regelmatig mee om gaat.