De Nieuwste Show is een nieuwe nieuws show waarbij het nieuws op eigenzinnige wijze vertolkt wordt.
Gevangene in Texas met injectie geëxecuteerd, tegenstanders vinden deze wijze wreed. Uiteindelijk is iedere executie wreed: De elektrische stoel is ook niet bekleed met pluche, en de strop is niet van satijn. Een misdadiger doodknuffelen is ook weer een ander uiterste.


Europees verdrag is "gewoon" de nieuwe naam voor de Europeese grondwet met het idee dat de Nederlandse bevolking het nu wel pikt. "yeah right, bastards"


Monniken demonstreren mee in Yangon om te voorkomen dat het leger het vuur opent op de demonstranten, ook zijn er geen dode gevallen. Sterker nog er is een giraf geboren. "aaah wat lief, hij lijkt wel een beetje op langnek uit de efteling"


Over games: Tien jaargeleden werd er gemiddeld 5 uur per week gelezen, nu minder dan 4. Een lezend kind heeft vaak geen leven en zit alleen en stil in een hoekje zonder contact met anderen ook heeft hij geen sociale vaardigheden en wordt hij vaak gepest en in elkaar geslagen *hier is de correspondent erg emotioneel*

Via games kan je de boodschap ook overbrengen: Grote Aanslag van Harry Mulisch is uitgebracht als Manhunt 3.

Vele literaire meesterwerken zijn ondertussen als games verschenen, hier enkele voorbeelden: Lord of the Rings en Harry Potter.

Uitgebreid rapport over deze zaken zal verschijnen op de psp, pc & xbox 360 waarbij de lezer (speler) zoveel mogelijk mensen moet neerschieten. Aanrijden met F1, DTM of andere auto's is ook toegestaan.

 

Disclaimer: deze tekst komt gedeeltelijk uit dns van bnn maar heeft op momenten een persoonlijke draai gekregen.