10/09/2008
Vandaag heb ik mijn Blackbox opdracht aangepast. Ik had eerst 4 zinnen van personaldna.com gepakt en daar de blackbox opdracht op los gelaten. Het bleek dat je 4 eigenschappen eruit moest halen en niet 4 hele zinnen die mij het best beschreven. Ik had de opdracht dus iets moeilijker gemaakt. Vandaag heb ik dus deze 4 zinnen in eigenschappen samen proberen te vatten en dit is het resultaat. TRUSTING, SPICE THINGS UP, OFFERING ADVICE en DETAILS.
Trusting De informatie komt van linksboven, omdat ik mijzelf niet boven de persoon die mij wat verteld neer zet. De informatie gaat naar het midden van mijn plaatje toe en komt bij een dicht vierkant binnen. Deze is helemaal dicht, omdat de informatie die binnen komt er niet meer uit komt, vertrouwen dus. In het midden staat een T van trusting in kleine blokjes.


Spice things up Deze vind ik het leukst om uit te werken, omdat ik hier het meest mee kan. Er schieten mij meteen al ideeën te binnen. Spice things up houdt in dat ik niet hou van routine. Dingen die je standaard doet worden snel saai, ik probeer er dan meer variatie in te gooien. Links staat voor routine en rechts is de spice. Vanaf het midden van de pagina word alles ineens heel anders. Misschien iets chaotisch, maar in iedergeval niet standaard.Offering advice Volgens de test op personaldna.com ben ik een goede luisteraar en nog beter in het geven van advies. Dat klopt opzich wel. Als mensen met problemen komen sla ik alleen de dingen op waar ik dan advies bij kan geven. Eerst laten praten en dan pas advies geven. Linksonder is degene die advies nodig heeft en dus laag zit(in de put). Ik rechtsboven, omdat ik hem advies geef en de hand toerijk. De informatie gaat van links- naar rechtsboven en het advies komt dan van rechts- naar linksonder. Ik heb verkleinding en vergoting toegepast, zodat het duidelijk is waar de informatie heen gaat.


Details In de test kwam naar voren dat ik oog voor detail heb, ik kijk vaak anders naar dingen dan de meeste mensen. Niet dat ik iemand ben die alles super precies moet hebben, maar ik hou me vaak wel bezig met de afwerken van dingen. Kleine details kunnen sommige dingen net iets mooier maken. Rechts is een recht object waarbij er 1 vierkante uit de baan van het vierkant staat, ook 1 klein vierkante binnen de groep vierkantjes. Aan de linkerkant heb ik hetzelfde object geplaatst maar iets aangepast. Iets gedraaid en een ander vierkant uit de baan van de andere gehaald. Onderin heb ik nog 1 vierkantje gemaakt die zorgt dat het hele geheen in het midden uitkomt.
TAGS: Raoul Groen, Voetbal, Korfbal, Auto, Webdesign, Webdesigning, Atalante A1, Atalante 1, Atalante C1, webhosting, apeldoorn, communicatie, digitaal, adsl, kabel, functionaliteit, kleinbedrijf, stichting, organisatie, club, instantie, website, layout, design, gelderland, huisstijl, ontwerp, redesign, advies, consultancy.