Ben de laatste tijd intensief bezig geweest met het nadenken over mijn merk. Heb nog wat extra mensen in mijn omgeving gevraagd mij te omschrijven. In vlagen komen er ideeen in me op. Ik ben een visueel persoon en ik hou van overzicht, dus ben ik alle kernwoorden wat ik tot nu toe over mezelf heb gaan samenvoegen. De kernwoorden vanuit omgeving, kernwoorden uit mijn eigen mindmap, kernwoorden uit de personal DNA test heb ik naast elkaar gezet. Deze woorden heb ik geprobeerd te groeperen. Daar kwam uit: warm, professioneel, creatief, dynamisch, recht door zee, balans, en extravert. Van de eerste 4 heb ik moodboards gemaakt. Ook ben ik bezig geweest om een kleurschema te maken voor mijn merk ik, welke kleuren ga ik gebruiken. Ik wil in ieder geval een combinatie maken tussen warm en professioneel..

Na al dit rationeel gepuzzel heb ik het bovenstaande even losgelaten. Ik ben naar mezelf gaan kijken en na gaan denken over wat mijn kern nu precies is. 's Avonds in bed kwam de naam 'blend' in me op. "Open your mind and blend your ideas".

Ik wil me nog niet gelijk vastbijten aan 1 idee, maar blend is wel een woord wat bij me past en allesomvattend is. Ik heb gemengd bloed. Ik ben moeder, werknemer, partner en student en moet dat allemaal zien te combineren. Ik heb een Nederlands en een Turkse naam. Ik ben Leeuw en maagd. Ik ben extravert en introvert. Ik gebruik met linker- en rechter hersenhelft evenveel (volgens testen). Ik doe een opleiding wat creatief en technisch is. Ik heb oosters en westers in me, heb de gastvrijheid van de turken, maar de nuchterheid van de nederlanders. " The best of both worlds".

Je kunt ook een hoop woorden achter 'blend' zetten, waardoor het merk voor elke branch te gebruiken wordt. Bijvoorbeeld, 'blend all', ' blend it', ' blend people' (leuke voor uitzendbureaus), ' blend music', ' blend friends' (leuke tegenhanger voor Hyves), ' blend business'. Dat past ook weer bij me, omdat ik iemand ben die veel (uiteenlopende) interesses heeft.

Ik ben er voorlopig nog wel even mee bezig :)