[Greek Haitian Polish Portuguese] { Previously www.ipernity.com/blog/okupantusa/640487 }

Η οικονομία των ΗΠΑ στα τέλη του 2013 φαίνεται να έχει σταθεροποιηθεί προσωρινά , με την ελαφρά μείωση του ποσοστού ανεργίας ( 7,3 % ) και ακόμη κανένα σημάδι της « διπλής ύφεσης », προέβλεψε από πολλούς οικονομολόγους . Ωστόσο , κάτω από την εξωτερική ηρεμία υπάρχουν ισχυρά και επικίνδυνα αντιφάσεις απειλούν να εκραγούν το σύστημα ανά πάσα στιγμή . Είναι οδηγείται από τον ανταγωνισμό μεταξύ ηλεκτρονικών παραγωγής χωρίς εργασία και τις καπιταλιστικές παραγωγικές σχέσεις ( αγορά και πώληση της εργατικής δύναμης ), που συνεχίζει ακατάπαυστα να διαβρώσει την ικανότητα του συστήματος να λειτουργήσει . Ο μόνος λόγος που το ποσοστό ανεργίας μειώθηκε σε όλα οφείλεται στο γεγονός ότι ο αριθμός των ατόμων που αναζητούν εργασία μειώθηκε . Εξήντα - τρία από 100 ενήλικες που πραγματοποιήθηκε θέσεις εργασίας πριν από την ύφεση , ενώ τώρα υπάρχουν μόνο 59 από τις 100 θέσεις εργασίας που κατέχουν .

Αρκετά χαρακτηριστικά υποδεικνύουν την εμβάθυνση της κρίσης :

Αυτό το καλοκαίρι εργοστάσια των ΗΠΑ περικόψει θέσεις εργασίας για τέσσερις μήνες σε μια σειρά , και την κατασκευή της απασχόλησης υποχώρησε στο χαμηλότερο επίπεδο από το Σεπτέμβριο του 2009 , πληγωθεί από πτώση των εξαγωγών προς την Ευρώπη .
Πρόεδρος της Federal Reserve Ben Bernanke ανακοίνωσε στις 19 Ιουνίου ότι η Fed θα μπορούσε πιθανότατα να μειώσουν και τελικά καταλήγουν οι αγορές ομολόγων από 85 δισεκατομμύρια δολάρια το μήνα του κατά τη διάρκεια του τέλη του 2013 και στις αρχές του 2014 . Οι αγορές ομολόγων έχουν συμβάλει στη διατήρηση των επιτοκίων σε χαμηλά επίπεδα, σταθεροποίηση της αγοράς κατοικίας , την αποκατάσταση του αποθέματος της αγοράς , και τη στήριξη τι περιορίζεται η οικονομική ανάπτυξη υπήρξε .
Τον Σεπτέμβριο, η Fed άλλαξε γνώμη και αποφάσισε η οικονομία ήταν πολύ αδύναμη για να ξεκινήσει " λεπταίνει " ο δεσμός αγοράζει κάθε χρόνο σύντομα .
Παρά τις αυξήσεις των τιμών στο σπίτι κατά το παρελθόν έτος ( με βάση τις αγορές ομολόγων Fed ) , American ιδιοκτήτες ακινήτων εξακολουθούν να βαρύνονται από κάποιο 1.000 δισεκατομμυρίων δολαρίων σε αρνητικά ίδια κεφάλαια . Αυτό δεν πηγαίνει μακριά και συνεχίζει να κάνει ένα " ογκόλιθος " που περισσότερο ή λιγότερο μόνιμα μπλοκ πραγματική οικονομική ανάκαμψη .

Οι περισσότεροι οικονομολόγοι αναμένουν μια παρατεταμένη παγκόσμια οικονομική ύφεση ή και χειρότερα . Κανείς δεν προβλέπει μια ισχυρή ανάκαμψη , εκτός από τους πολιτικούς ή γενικά συγγραφείς τίτλο . Μπορούμε να προβάλει με ασφάλεια ότι το 2014 η οικονομία θα είναι είτε α) να συνεχίσει αργή παρακμή ή / και αναιμικοί και ανάκαμψη χωρίς θέσεις εργασίας του , ή β) κινείται γρήγορα προς μια παγκόσμια ύφεση και άλλο παγκόσμιο πόλεμο .

Πολιτικές Συνέπειες

Ως εκ τούτου , μπορούμε να αναμένουμε την καύση πολιτικές συζητήσεις , συμπεριλαμβανομένων των προεκλογικών εκστρατειών του 2014 , για να εξετάσει τα ακόλουθα θέματα :

Αύξηση της λιτότητας . Αυτό δεν είναι μια πολιτική . Είναι μια συστημική αναγκαιότητα. Τα εταιρικά πάρτι δεν έχουν άλλη επιλογή , αλλά να την εφαρμόσουν . Οι εταιρείες δεν μπορούν και δεν θα πληρώσουν για τις υπηρεσίες των εργαζομένων που δεν έχουν καμία χρήση για . Τα μόνα ζητήματα πολιτικής είναι το πότε, τι , και πόσο γρήγορα . Θα υπάρξουν προϋπολογισμούς το 2014 και το 2015 , ή ( όπως φαίνεται πιθανό ) απλά πιο παγίδευση ; Ήδη , τμήμα 8 κουπόνια στέγασης είναι να μπει στο συρτάρι και να αρθεί , και μερικοί άνθρωποι που υποτίθεται ότι σε οικονομικά προσιτή στέγαση λαμβάνουν αυξήσεις των ενοικίων μέχρι και $ 1000 μηνιαίως . Medicare περικοπές είναι πάνω στο τραπέζι . Οι περικοπές Medicaid υπονομεύουν Obamacare πριν καν εφαρμοστεί - για να μην αναφέρουμε τις 21 χώρες που αρνούνται να συμμετάσχουν σε αυτό καθόλου . Το κλείσιμο των σχολείων είναι ανεξέλεγκτη . Οι επιδοτήσεις θέρμανση το χειμώνα έχουν κοπεί . Η Βουλή των Αντιπροσώπων ενέκρινε μαζικές περικοπές στο πρόγραμμα σφραγίδα τροφίμων .

Περιβαλλοντική καταστροφή . Αυτό είναι επίσης μια συστημική αναγκαιότητα. Το βιομηχανικό συγκρότημα των ορυκτών καυσίμων ( συμπεριλαμβανομένων των χρηματοδότες τους) έχουν καταλάβει πλήρως τα δύο μεγάλα κόμματα . " Πόλεμο κατά του άνθρακα " του Ομπάμα προφανώς δεν είναι ένας πόλεμος σε όλα , αλλά μια τακτική παραχώρηση να παρέχει κάλυψη για συνεχή εκστρατεία του για να επιταχύνουν fracking , κορυφή αφαίρεση βουνό , πίσσα άμμοι πετρελαίου , γεωτρήσεων σε μεγάλο βάθος νερού , Αρκτική γεωτρήσεων , η πυρηνική ενέργεια και η XL αγωγών . Η γη στην κυριολεξία δεν μπορεί να επιβιώσει χωρίς ένα σχεδόν άμεσο τερματισμό των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα και τη μετάβαση σε βιώσιμες βιομηχανίες .

Ο καπιταλισμός δεν μπορεί να επιβιώσει βιωσιμότητα . Είναι φυσικά και μαθηματικά αδύνατο να αυξηθεί απείρως συσσώρευση κεφαλαίου και επίσης να μειώσει τη χρήση των μη ανανεώσιμων πόρων ταυτόχρονα .

Η μάχη για τη δημοκρατία . Αυτό περιλαμβάνει α) ο αγώνας για τα δικαιώματα ψήφου ? Β ) ο αγώνας για συνολική μεταρρύθμιση της μετανάστευσης ? Γ ) η συνεχιζόμενη μάχη κατά του οικονομικού διευθυντή έκτακτης ανάγκης ( EFM ) ? Δ ) η καταπολέμηση της " Δικαίωμα στην Εργασία " ? Ε) η κίνηση για τον τερματισμό εταιρική προσωπικότητα ? στ ) η εκστρατεία κατά της εταιρικής σχέσης Trans Ειρηνικού ( TPP ) , ιδιαίτερα κατά το λεγόμενο "fast track" νομοθεσία που θα επιτρέψει να παρακάμψει πρότυπο Κογκρέσου συζήτηση και τη διαδικασία ? και ζ) η μετακίνηση Ηθική Δευτέρας.

Οι σχολιαστές , δήλωσε ότι η εκλογή του 2012 ήταν η πρώτη σε « ό, τι είναι πιθανό να είναι μια εποχή αυξανόμενης ταξικού πολέμου . " Προς το παρόν οι αγώνες συνεχίζουν να ενορχηστρωθεί προσεκτικά, ώστε να διατηρηθεί το δικομματικό σύστημα , ενώ σιγά-σιγά σε περιστολή των δικαιωμάτων και του βιοτικού επιπέδου . Σε γενικές γραμμές, η τάση είναι να υιοθετήσει « την εκτέλεση μόνο " οι διατάξεις των διαφόρων μεταρρυθμίσεων ( το εάν η μεταρρύθμιση της μετανάστευσης ή Obamacare ) για να διατηρήσετε την εμφάνιση της προόδου , ​​ενώ στην πραγματικότητα η αύξηση της καταπίεσης . Καθώς η κατάσταση επιδεινώνεται , η εμφάνιση των στενών διαφορές μεταξύ των κομμάτων διατηρείται προσεκτικά - αν και τα προγράμματά τους είναι το ίδιο - γιατί αν συγχωνευθούν πάρα πολύ στενά , τότε οι άνθρωποι θα ( περαιτέρω) απεμπλακούν από αυτούς .

Ωστόσο , όπως ακριβώς και η ύφεση του 2008 γέννησε το Κόμμα του Τσαγιού , κάθε απότομη οικονομική ύφεση θα ενθαρρύνω και να απελευθερώσουν τις φασιστικές δυνάμεις που κρύβονται σε κάθε μέτωπο . Αυτό θα αποσταθεροποιήσει περαιτέρω το δικομματικό σύστημα . Ένα ισχυρό κίνημα τρίτος μπορεί ή δεν μπορεί να ξεσπάσει αμέσως . Το θέμα είναι για τους επαναστάτες να προετοιμαστεί με την ενότητα και πολιτική εκπαίδευση των ηγετών σε κάθε βήμα της διαδικασίας . Το θέμα είναι να αναπτύξει μια τάση σταθερή εργατική τάξη μέσα στο κίνημα , καθώς αναπτύσσεται . Στη συνέχεια, όταν ο τρίτος δεν προκύπτει πλήρως θα είμαστε έτοιμοι να διαδραματίσουμε το ρόλο μας σε αυτό .

Η δημοκρατία και τα δικαιώματα ψήφου

Το ζήτημα της δημοκρατίας , ψήφου και των δικαιωμάτων ψήφου των μετοχών εξακολουθούν να βρίσκονται στο επίκεντρο της ταξικής πάλης. Το 2012 περίπου το 57,5 ​​% των εγγεγραμμένων ψηφοφόρων στις κάλπες ( κάτω από 60,4 % το 2008 ) . Αυτό σημαίνει ότι πάνω από 90 εκατομμύρια ψηφοφόροι απέτυχε να συμμετάσχουν στις εκλογές .

Η φετινή απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου να χτυπήσει κάτω τμήμα 4 του 1965 Νόμος δικαιωμάτων ψήφου είναι μόνο η τελευταία σε μια κλιμακούμενη εκστρατεία καταστολής των ψηφοφόρων . Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι αυτή η εκστρατεία που διαμορφώνεται σύμφωνα με τα τέλη του δέκατου ένατου αιώνα, τα λεγόμενα μέτρα " Negro στέρηση των πολιτικών δικαιωμάτων " στο Νότο ( στην πραγματικότητα στο οποίο απευθύνονταν τα εκατομμύρια των λευκών , όπως επίσης) . Θα ήταν εξαιρετικά επιτυχημένη για την άρχουσα τάξη . Από το 1892-1902 , ο μέσος όρος ψήφο για τα μέλη του Κογκρέσου μειώθηκε κατά 56 % στη Βιρτζίνια ? 60 % στην Αλαμπάμα ? 69 % στο Μισισιπή ? 80 % στη Λουιζιάνα ? 34 % στη Βόρεια Καρολίνα? 69 % στη Φλόριντα ? 75 % στο Αρκάνσας ? 50 % στο Tennessee ? και το 80 % στη Γεωργία .

Καταστολή των ψηφοφόρων σήμερα έχει λάβει διάφορες μορφές και έχει προχωρήσει από πολιτεία σε πολιτεία , με την ευλογία του Ανωτάτου Δικαστηρίου , όπως ακριβώς συνέβη κατά τον δέκατο ένατο αιώνα . Έχει συμπεριληφθεί « εγκλωβισμός» ψηφοφόρους της εργατικής τάξης , καθαρισμού εκατοντάδες χιλιάδες από εκλογικούς καταλόγους , περιορίζοντας εκλογικά κέντρα και ώρες , και υπάρχει νομοθεσία αναγνωριστικό που από μόνα τους είναι ικανά να τη στέρηση πάνω από 10 εκατομμύρια ψηφοφόροι . Τέλος , Δημοκρατικός gerrymandering κόστος Δημοκρατικοί τον έλεγχο της Βουλής των Αντιπροσώπων , παρά το γεγονός ότι οι Δημοκρατικοί κέρδισαν τη συνολική λαϊκή ψήφο στις Κογκρέσου περιοχές κατά 1,4 εκατομμύρια ψήφους . Έξι πολιτείες που ψήφισαν Δημοκρατικό το 2012, αλλά έχουν Ρεπουμπλικανικό νομοθέτες έχουν εξετάσει την ανάθεση προεδρικές εκλεκτορικές ψήφους από του Κογκρέσου περιοχή αντί της τρέχουσας νικητής τα παίρνει όλα σύστημα , να επιτρέψει τον διορισμό των προεδρικών εκλεκτόρων σε αντίθεση με την πλειοψηφία των ψηφοφόρων .

Ενώ πολλές από αυτές τις προσπάθειες φαίνεται να απευθύνονται σε δημοκράτες , που στην πραγματικότητα disenfranchise εργασίας ψηφοφόρους τάξη όλων των πολιτικών απόψεων και θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί για να εμποδίσει τις εκστρατείες τρίτων , καθώς - και ίσως ιδιαίτερα . Απώτερος στόχος τους είναι να διαβρώσει και να εξαλείψει την ικανότητα των εργαζομένων να χρησιμοποιούν την εκλογική αρένα για να υπερασπιστεί ή να προωθήσουν τα συμφέροντά τους με κάθε τρόπο . Η τρέχουσα συζήτηση γύρω από τη μεταρρύθμιση της μετανάστευσης είναι ένα τέλειο παράδειγμα . Το σύστημα δεν μπορεί και δεν θα επεκτείνει το δικαίωμα του εκλέγειν σε 11 εκατομμύρια περισσότερους εργαζόμενους οι οποίοι θα είναι εχθρική προς λιτότητας , καταστροφή του περιβάλλοντος , και του φασισμού .

Τρίτων

Η δημοκρατία και η ελευθερία ήταν πάντα το θεμέλιο του αμερικανικού ονείρου . Όπως Martin Luther King συνήθιζε να λέει , το μεγαλείο της Αμερικής είναι το δικαίωμα να διαμαρτυρηθεί για το δικαίωμα . Όταν το σύστημα κινείται για να συντρίψει το δικαίωμα αυτό , οι άνθρωποι ενστικτωδώς αντιστέκονται .

Η άμεση δοκιμή της αμερικανικής δημοκρατίας είναι ο αγώνας να σπάσει τον κλοιό της εταιρικής δικομματικό σύστημα . Ένα ευρύ κοινωνικό κίνημα συνενώνονται γύρω από τις άμεσες ανάγκες των εκτοπισμένων , αλλά το « κοινωνικό κίνημα » προσέγγιση για την κοινωνική αλλαγή δεν είναι πλέον αποτελεσματική . Οι άνθρωποι πρέπει να αρχίσει να ψάχνει για ένα όχημα για να εκφραστούν πολιτικά . Ο ρόλος των επαναστατών σε αυτή την κατάσταση δεν είναι να " αναλάβει " μια αναδυόμενη μετακίνηση τρίτους , αλλά και να συμμετέχουν και να επηρεάσουν μέσω προπαγάνδα, και την εκπαίδευση . Ο ρόλος των επαναστατών δεν είναι να αγωνιστούμε για την οργανωτική ηγεσία, αλλά να φέρει πολιτικό όραμα και στρατηγική.

Το κίνημα δεν μπορεί να κερδίσει χωρίς μια οργάνωση επαναστατών . Οι επαναστάτες δεν μπορεί να χτίσει μια οργάνωση επαναστατών , εκτός από αυτές τις αυθόρμητες παρορμήσεις προς την πολιτική έκφραση . Εμείς δεν μπορούμε να το κάνουμε χωρίς να συμμετέχουν στην κίνηση , καθώς αναπτύσσεται . Αλλά πάνω απ 'όλα , δεν μπορούμε να το κάνουμε αν έχουμε φέρει στην ιδέα ότι, αν πρέπει να οργανωθεί σαν τάξη μπορούμε να καταργήσουμε τελείως αυτό το κακό ολόκληρο το σύστημα της εκμετάλλευσης και της καταστροφής της γης κατηγορίας .

Νοέμβριος / Δεκέμβριος 2013. Vol23.Ed6 . Αυτό το άρθρο προέρχεται από το Ράλλυ , σύντροφοι ! Ρ.Ο. Box 477113 Chicago , IL 60647 rally@lrna.org
Ελεύθερη να αναπαράγει εκτός αν σημειώνεται . Παρακαλείσθε να συμπεριλάβετε αυτό το μήνυμα με κάθε αναπαραγωγή .

2014 Eleksyon Espere revele polarization nan Enterè Gwoup

Ekonomi an US nan fen mwa 2013 sanble li te pou yon ti tan estabilize, ak yon n bès fèb nan to chomaj la ( 7.3 %) ak pa gen okenn siy ankò nan " doub tranpe resesyon an ki " prevwa pa ekonomis anpil moun. Sepandan, anba kalm an deyò Tanp lan , gen pwisan ak danjere kontradiksyon menase yo enplod sistèm lan nan nenpòt ki lè. Yo kondwi pa opozisyon ki genyen ant pwodiksyon elektwonik san yo pa travay ak kapitalis relasyon pwodiktif ( achte a ak vann nan pouvwa travay ) ki ap kontinye rlachérosion kapasite a nan sistèm an fonksyone. Rezon ki fè la sèlman to chomaj la te desann nan tout se paske kantite moun ki chèche travay te bese. Swasant-twa soti nan 100 granmoun ki te fèt travay anvan resesyon an, Lè nou konsidere ke kounye a gen sèlman 59 soti nan 100 travay kenbe .

Plizyè karakteristik endike grandisan a nan kriz la:

Ete sa a faktori US koupe travay pou kat mwa nan yon ranje, ak fabrikasyon travay te tonbe nan nivo ki pi ba li yo depi septanm 2009, blese pa dekline ekspòtasyon nan Ewòp.
Prezidan an Rezèv Federal Ben Bernanke a te anonse sou 19 jen ke Fed a ta pwobableman diminye epi finalman fini acha kosyon $ 85 milya dola yon mwa li yo sou kou a nan 2013 an reta ak kòmansman 2014. Acha yo kosyon te jwe nan kenbe to enterè ki ba, estabilize mache a lojman , restore mache an aksyon, ak sipòte sa ki limite kwasans ekonomik te gen .
Nan mwa septanm Fed a chanje lide li yo e te deside ekonomi an te twò fèb yo kòmanse " diminuer off" bond la achte nenpòt ki lè byento .
Malgre ogmante pri kay sou ane ki sot pase a (ki baze sou acha yo kosyon Fed ) , mèt kay Ameriken yo toujou chay pa kèk $ 1 billions nan jis negatif. Sa a se pa ale lwen e ap kontinye fè moute yon " wòch " ki plis oswa mwens pou tout tan blòk reyèl rekiperasyon ekonomik .

Pifò ekonomis espere yon mondyal glisman ekonomik pwolonje oswa vin pi mal. Pa gen moun ki predi yon retablisman gaya eksepte politisyen oswa ekriven gran tit prensipal. Nou ka san danje pwojè ki nan 2014 ekonomi an ap swa yon ) kontinye n bès ralanti li yo ak / oswa anemi ak chomè rekiperasyon , oswa b) ap deplase rapidman nan direksyon yon depresyon mondyal ak yon lòt lagè nan lemonn.

Konsekans politik

Kòm yon rezilta, nou kapab atann boule deba politik yo , ki gen ladan 2014 kanpay yo elektoral, kote yo reponn keksyon sa yo:

Ogmante restriksyon . Sa a se pa yon politik . Li se yon nesesite sistemik. Pati yo antrepriz pa gen okenn chwa men yo aplike li. Kòporasyon yo pa kapab epi yo pa pral peye pou sèvis bay travayè yo ke yo pa gen okenn itilize pou . Pwoblèm yo ki politik sèlman yo se lè , ki sa ki , ak ki jan vit. La Èske pral genyen bidjè nan 2014 ak 2015 , oswa ( kòm sanble gen anpil chans ) jis plis du ? Deja, bon Seksyon 8 yo lojman yo te aranje ak anile , ak gen kèk moun ki swadizan nan lojman abòdab ki genyen ap resevwa ogmante lwaye ki rive jiska $ 1000 yon mwa. Koupe Medicare yo sou tab la. Koupe Medicaid yo sabotaj Obamacare anvan li menm aplike - nou pa mansyone sa yo 21 eta yo ki ap refize patisipe nan li nan tout. Fèmti lekòl yo sevi . Sibvansyon chofaj sezon fredi yo te koupe. Chanm Reprezantan an apwouve koupe masiv nan pwogram nan koupon pou manje.

Anviwonman dezas. Sa a se tou yon nesesite sistemik. Yo te gaz fosil endistriyèl konplèks la (ki gen ladan bayeur yo) totalman pran de gwo pati konsèné yo. "Lagè sou chabon " Obama a se evidamman pa yon lagè nan tout, men yon konsesyon taktik yo bay kouvèti pou kanpay san rete l 'yo mete kanpe fracking , mòn tèt retire , grenn sab pran asfat lwil oliv, gwo twou san fon perçage dlo, perçage Arctic , fòs nikleyè ak XL a tiyo . Tè a literalman pa ka siviv san yo pa yon fen prèske imedya nan emisyon gaz kabonik ak tranzisyon nan endistri dirab.

Kapitalis pa ka siviv dirab . Li se fizikman ak matematik enposib enfiniman ogmante kapital akimile epi tou diminye sèvi ak nan resous ki pa renouvlab an menm tan an .

Batay la sou demokrasi. Sa a gen ladan yon ) lit la pou dwa pou vote ; b) batay la pou refòm nan imigrasyon konplè ; c) batay la ap kontinye kont ijans finansye manadjè a ( EFM ); d) batay la kont "Dwa nan Travay "; e) mouvman an nan fen antrepriz pesonalite ; f) kanpay la kont Trans Abitan Partnership la ( TPP ) , espesyalman kont sa yo rele " vit tras " lejislasyon an ki ta pèmèt li nan kontoune estanda deba kongrè a ak pwosedi , epi g) mouvman an Moral Lendi.

Kòmantatè te di ke eleksyon an 2012 te premye a nan "sa se ​​chans yo dwe yon epòk nan ap grandi lagè klas la. " Nan moman sa a prezante lit yo kontinye ap ak anpil atansyon Worcester prezève sistèm nan de -pati , pandan y ap tou dousman diminye dwa ak estanda k ap viv . An jeneral tandans la se yo adopte " ki fè respekte sèlman" dispozisyon ki nan refòm yo divès kalite ( si wi ou non refòm imigrasyon oswa Obamacare ) yo kenbe aparans nan pwogrè pandan y ap an reyalite ogmante opresyon . Kòm sitiyasyon an degradasyon , se aparans nan diferans ki genyen etwat ant pati konsèné yo ak anpil atansyon konsève - byenke pwogram yo se menm bagay la - paske si yo rantre twò pre Lè sa a, moun ap ( plis ) libere tèt ou nan yo.

Sepandan, menm jan resesyon 2008 la te fèt nan Pati a Tea , nenpòt bès ekonomik toudenkou pral bay kouraj ak debouche fòs yo fachis kachèt sou chak devan. Sa a ap plis destabilize sistèm nan de- pati. Yon pwisan mouvman twazyèm pati pouvwa oswa pa pouvwa kraze soti imedyatman. Pwen an se pou revolisyonè yo dwe prepare pa inifikasyon ak politikman edike lidè yo nan chak etap nan pwosesis la. Pwen an se yo devlope yon tandans solid klas ouvriyè ki nan mouvman an jan li devlope. Lè sa a, lè twazyèm pati a konplètman pwezante nou pral prepare yo jwe wòl nou nan li.

Demokrasi ak Dwa pou Vote

Kesyon an nan demokrasi, pou vote , ak dwa pou vote yo pral kontinye santral nan lit klas la. Nan 2012 sou 57.5 % nan votè yo kalifye jete bilten vòt yo ( desann soti nan 60.4 % nan 2008 ). Sa vle di plis pase 90 milyon dola votè yo kalifye echwe pou pou patisipe nan eleksyon an.

Desizyon Lakou Siprèm ane sa a fè grèv desann Seksyon 4 nan 1965 Dwa pou Vote Lwa a se sèlman dènye a nan ankouraje yon kanpay kontinyèl nan repwesyon elektè. Li se enpòtan sonje ke se kanpay sa a ke yo te fèt selon yon modèl byen ta nan diznevyèm syèk la sa yo rele " Nèg disenfranchisement " mezi nan Sid la (nan reyalite yo vize dè milyon de blan kòm byen). Yo te anpil siksè pou klas dominan yo . Soti nan 1892-1902 , jete nan vòt mwayèn pou manm Kongrè a te refize pa 56% nan Virginia ; 60% nan Alabama ; 69% nan Mississippi ; 80% nan Louisiana ; 34% nan North Carolina ; 69% nan Florid yo; 75% nan Arkansas ; 50% nan Tennessee , epi 80% nan Georgia.

Repwesyon elektè jodi a te pran divès fòm e li te t'ap eta pa eta a avèk benediksyon an nan Tribinal Siprèm lan , menm jan li te fè nan diznevyèm syèk la. Li te gen enkli " caging " votè yo ap travay klas, pij dè santèn de milye l nan lis elektè yo, ki mete restriksyon sou kote ak lè biwo vòt , ak lwa foto ID ki pa yo pran pozisyon yo kapab nan disenfranchising plis pase 10 milyon dola votè yo. Finalman, gerrymandering Repibliken koute Demokrat kontwòl nan Chanm Reprezantan an , malgre ke lefèt ke Demokrat te genyen vòt la an jeneral popilè nan distri Kongrè a pa 1.4 milyon vote . Sis eta yo ki te vote Demokratik nan 2012 men yo te lejislati Repibliken yo te konsidere kòm akòde prezidansyèl vòt elektoral pa distri kongrè a olye ke aktyèl gayan - pran -tout sistèm lan, yo ki pèmèt randevou nan elektè prezidansyèl yo te opoze pa majorite nan elektè yo.

Pandan ke anpil moun nan efò sa yo parèt yo dwe vize Demokrat yo, yo an reyalite disenfranchise k ap travay votè yo klas nan tout opinyon politik ak yo pral itilize yo bloke kanpay twazyèm pati kòm byen - e petèt espesyalman . Bi ultim yo se érosion ak elimine kapasite a nan travayè yo sèvi ak tèren elektoral la a defann oswa avanse enterè yo nan okenn fason. Deba ki la kounye a alantou refòm nan imigrasyon se yon egzanp pafè. Sistèm nan yo pa kapab e pa pral pwolonje dwa pou yo vote a 11 milyon dola plis travayè ki pral gen ostil ak restriksyon , destriksyon nan anviwònman an, ak fachis .

Twazyèm Pati

Te demokrasi ak libète toujou nan fondasyon nan rèv Ameriken an . Kòm Martin Luther King te konn ap di , Grandè an nan Amerik se dwa pou yo te pwotèste kont pou dwa . Lè sistèm lan bwote al rete nan kraze ki dwat, moun yo enstenktiv reziste.

Egzamen sa a imedya de moun ki demokrasi Ameriken an se batay la kraze priz la nan antrepriz sistèm nan de- pati. Yon gwo mouvman sosyal ki koalesans alantou demand yo imedya de moun ki depose a, men apwòch la " mouvman sosyal " nan chanjman sosyal li gen plis efikas. Moun ki gen kòmanse kap chèche yon machin yo eksprime tèt yo politikman . Wòl nan revolisyonè nan sitiyasyon sa a se pa nan " pran sou " yon émergentes mouvman twazyèm pati , men yo patisipe epi enfliyanse l 'nan ajitasyon , pwopagand , ak edikasyon. Wòl nan revolisyonè se pa pou goumen pou lidèchip òganizasyonèl men yo pote vizyon politik ak estrateji.

Mouvman an pa kapab genyen san yo pa yon òganizasyon pou revolisyonè . Revolisyonè pa ​​ka bati yon òganizasyon ki revolisyonè apa de sa yo enfli espontane nan direksyon ekspresyon politik. Nou pa ka fè li san yo pa patisipe nan mouvman an kòm li devlope . Men, pi wo a tout sa nou pa kapab fè li sof si nou pote nan lide ki fè konnen si nou òganize kòm yon klas nou ka aboli tout ansanm sa a tout sistèm sa ki mal nan eksplwatasyon klas ak destriksyon ki sou latè.

Novanm / Desanm 2013. Vol23.Ed6 . Atik sa a soti nan rasanbleman , kanmarad ! P.O. Box 477113 Chicago, IL 60647 rally@lrna.org
Free to repwodui sòf si gen make. Tanpri mete mesaj sa a ak nenpòt ki repwodiksyon.

2014 Wybory Oczekiwane zdradzić polaryzacji klasy Zainteresowania

Gospodarka USA pod koniec 2013 wydaje się chwilowo ustabilizował , z niewielkim spadkiem stopy bezrobocia (7,3% ), a jednak nie ma znaku "podwójnego dna recesji " przewidywane przez wielu ekonomistów . Jednak pod spokoju biernego są potężne i niebezpieczne sprzeczności zagrażające implozję systemu w dowolnym momencie . Są one prowadzone przez antagonizm między produkcją elektronicznego bez pracy i kapitalistycznych stosunków produkcji (zakupu i sprzedaży siły roboczej ) , które nadal nieustannie obniżają zdolność systemu do funkcjonowania . Jedynym powodem,stopa bezrobocia spadła w ogóle jest , boliczba osób poszukujących pracy spadła . Sześćdziesiąt trzy na 100 dorosłych odbyło pracy przed recesją , podczas gdy teraz jest ich tylko 59 na 100 posiadających zatrudnienia.

Kilka funkcji wskazać pogłębienie kryzysu :

Latem tego roku fabryki amerykańskie cięcia miejsc pracy przez cztery miesiące z rzędu , a zatrudnienie produkcja spadła do najniższego poziomu od września 2009 roku , dotknięty spadkiem eksportu do Europy .
Prezes Rezerwy Federalnej Ben Bernanke ogłosił 19 czerwca , że Fed prawdopodobnie zmniejszyć i ostatecznie zakończyć jego 85000000000 dolarówmiesięcznie zakupów obligacji w toku pod koniec 2013 roku i na początku 2014 roku. Zakupy obligacji były rolę w utrzymaniu niskich stóp procentowych , stabilizacji rynku mieszkaniowego , przywracając na giełdzie , co ogranicza i wspieranie wzrostu gospodarczego nie było .
We wrześniuFed zmienił zdanie i postanowił , że gospodarka jest zbyt słaba , aby rozpocząć " zwęża się "więź kupuje w najbliższym czasie.
Pomimo wzrostu cen domu w ciągu ostatniego roku (na podstawie zakupów obligacji przez Fed ) , amerykańscy właściciele domów są nadal obciążone około 1 bilionów dolarów ujemny kapitał własny . To nie zniknie i nadal tworzą " głaz " , które mniej lub bardziej na stałe bloki prawdziwe ożywienie gospodarcze .

Większość ekonomistów oczekuje długotrwałego światowej koniunktury gospodarczej lub gorzej. Nikt nie przewiduje solidnego ożywienia wyjątkiem polityków głównego nurtu pisarzy lub nagłówek . Możemy bezpiecznie projekt, który w 2014 r.gospodarka będzie albo) kontynuować powolny spadek i / lub anemiczny i bezrobotnych odzysku , lub b ) jest szybko zmierzamy w kierunku globalnej depresji i kolejnej wojny światowej.

Konsekwencje polityczne

W rezultacie, możemy spodziewać płonące debat politycznych , w tym w 2014 roku kampanii wyborczych , w celu rozwiązania następujących kwestii :

Zwiększenie oszczędności . To nie jestpolityka . Jest toogólnoustrojowe koniecznością. Strony firmowe nie mają wyboru , ale do jej wykonania. Korporacje nie może i nie będzie płacić za usługi z pracowników , że nie mają one zastosowania dla . Tylko kwestie polityczne sąkiedy, co i jak szybko . Czy będzie budżet w 2014 i 2015 , lub ( co wydaje się prawdopodobne ) po prostu więcej sekwestracja ? Już , Sekcja 8 kuponów mieszkaniowych zostały odłożone i anulowane , a niektórzy ludzie rzekomo w tanich mieszkań otrzymują podwyżek czynszów w wysokości do 1000 dolarów miesięcznie . Medicare cięcia są na stole . Medicaid cięcia podważają Obamacare , nawet zanim zostanie wprowadzone w życie - nie mówiąc już o tych 21 państw , które nie chcą uczestniczyć w niej w ogóle. Zamknięcie szkół są powszechne. Dotacje ogrzewania zima zostały wycięte . Izba Reprezentantów zatwierdziła ogromnych cięć w programie skarbowej żywności .

Katastrofy ekologicznej . Jest równieżukładowy koniecznością. Paliw kopalnych kompleks przemysłowy ( w tym ich finansistów ) zostały całkowicie zdobył dwie główne partie . Obama " wojna z węgla " nie jest oczywiściewojna w ogóle, aletaktyczne ustępstwo , aby zapewnić osłonę dla jego trwającej kampanii wzmocnienia Fracking , mountain top usuwanie , olej piaski bitumiczne , głębokie wiercenie woda , wiercenie Arctic , energia jądrowa iXL rurociągu . Ziemia dosłownie nie może przetrwać bez niemal natychmiastowego zaprzestania emisji dwutlenku węgla i do zrównoważonego przemysłu .

Kapitalizm nie przetrwa trwałości . To jest fizycznie i matematycznie niemożliwe, aby w nieskończoność zwiększać akumulację kapitału , a także zmniejszenie zużycia zasobów nieodnawialnych w tym samym czasie .

Bitwa o demokrację . Obejmuje)walka o prawa głosu , b)walka o kompleksowej reformy imigracyjnej , c)trwa walka z kierownikiem finansowym awaryjnego ( EFM ) , d)walka z " prawo do pracy " , e)ruch do końca osobowość prawną; f )kampania przeciwko Trans Pacific Partnership (TPP) , zwłaszcza wobec tak zwanego prawodawstwa " szybkiej ścieżki " , która pozwala na ominięcie debaty i Kongresu standardowej procedury , oraz g )ruch Moral poniedziałek.

Komentatorów powiedział, żewybory 2012 był pierwszym, w " to, co jest prawdopodobnieera rośnie walki klasowej . " W obecnym czasie zmagania nadal starannie zaaranżowane , aby zachować system dwupartyjny , podczas gdy powoli zmniejszając prawa i standardów życia . Ogólnietrend jest do przyjęcia "tylko " przepisy wykonawcze różnych reform ( czy reforma imigracyjna lub Obamacare ) , aby utrzymać wygląd toku podczas gdy w rzeczywistości zwiększenie ucisku . Jaksytuacja się pogarsza ,wygląd wąskich różnice między stronami jest starannie utrzymany - choć ich programy są takie same - bo gdyby połączyć zbyt blisko wtedy ludzie będą ( dalej ) odłącza się od nich .

Jednak , podobnie jakrecesja 2008 urodziła Tea Party , nagłe pogorszenie koniunktury gospodarczej będzie ośmielić i wyzwolić siły faszystowskie czyhających na każdym froncie . To jeszcze bardziej zdestabilizować system dwupartyjny . Potężny ruch osoba trzecia może lub nie może wyrwać się natychmiast . Chodzi o to, rewolucjoniści być przygotowany przez połączenie i politycznie kształcić liderów na każdym etapie procesu . Chodzi o to , aby rozwijać trend stały klasy robotniczej w ruchu , jak to się rozwija. Następnie , gdyosoba trzecia jest w pełni wyłaniać będziemy gotowi grać naszą rolę.

Demokracja i prawa głosowania

Kwestia demokracji, głosowania i praw głosu, nadal będzie mieć kluczowe znaczenie dla walki klasowej . W 2012 roku o 57,5 % uprawnionych do głosowania oddania głosów (spadek z 60,4% w 2008 r.) . Oznacza to ponad 90 mln uprawnionych do głosowania nie udało się uczestniczyć w wyborach .

Tegoroczna decyzja Sądu Najwyższego , aby powalić rozdział 4 ustawy prawa do głosowania z 1965 r. jest tylkoostatni w eskalacji kampanii tłumienia wyborców . Ważne jest, aby pamiętać, że kampania ta jest wzorowana na koniec XIX wieku tak zwane środki " Negro disenfranchisement " na południu ( w rzeczywistości są kierowane miliony białych , jak również) . Były one bardzo udane dla klasy rządzącej . Od 1892-1902 ,średni votes cast dla członków Kongresu spadła o 56% w Wirginii , 60% w stanie Alabama ; 69 % w Mississippi ; 80 % w Luizjanie ; 34 % w Karolinie Północnej, 69 % na Florydzie ; 75 % w Arkansas ; 50 % w Tennessee , a 80 % w Gruzji .

Tłumienie wyborca ​​dziś podjął różnorodne formy i przystąpił stan przez państwa z błogosławieństwem Sądu Najwyższego , tak jak to miało miejsce w XIX wieku . Złożyło " umieszczania w sadzach " wyborców klasy robotniczej , czyszczenie setki tysięcy wyborców , z rolek ograniczenie miejsca i czasu wyborczych , Zdjęcia i prawa identyfikator, który sami są w stanie pozbawianiem ponad 10 milionów wyborców . Wreszcie , republikanin gerrymandering kosztować Demokraci kontrolę nad Izbą Reprezentantów , pomimo tego , że Demokraci wygrał popularny w ogólnej głos Kongresu dzielnic przez 1,4 mln głosów . Sześć państw , które w 2012 roku uznali Demokratyczna Republikańscy ustawodawcy , ale nie zostały uznane za przyznanie prezydenckich głosów wyborczych przez Kongresu dzielnicy , a nie bieżącej zwycięzca bierze wszystko systemu , aby umożliwić powołanie wyborców prezydenckich sprzeciwem większości wyborców .

Chociaż wiele z tych działań wydają się być skierowane Demokraci , to w rzeczywistości disenfranchise robotniczych wyborców wszystkich poglądów politycznych i będą wykorzystywane do blokowania kampanie osób trzecich , jak również - a może przede wszystkim . Ich ostatecznym celem jest zachwiania i wyeliminować zdolność pracowników do używania na arenę wyborczą do obrony lub podnieść swoje interesy w jakikolwiek sposób . Obecna debata na temat reformy imigracyjnej jest doskonałym przykładem . System nie może i nie będzie rozszerzenie prawa głosu do 11 milionów pracowników , którzy będą wrogo nastawieni do surowości , zniszczenia środowiska i faszyzmu .

Third Party

Demokracja i wolność były zawszefundamentem amerykańskiego snu . Jak Martin Luther King mówił ,wielkość Ameryki jestprawo do protestu na prawo. Gdysystem przechodzi do zniszczenia tego prawa , ludzie instynktownie oprzeć.

Natychmiastowa próba amerykańskiej demokracji jestwalka zerwać przyczepność systemu dwupartyjnego korporacyjnego . Szeroki ruch społeczny wokół koalescencyjnym natychmiastowych żądańwywłaszczonych , alepodejście " ruch społeczny " do zmiany społecznej nie jest już skuteczna . Ludzie muszą zacząć szukać pojazdu wypowiadać się politycznie . Rola rewolucjonistów w tej sytuacji nie ma " przejąć " wyłania się ruch osób trzecich , ale uczestniczyć i wpływać na to przez agitacji , propagandy i edukacji . Rola rewolucjonistów nie jest walka o przywództwo organizacyjne , ale przynieść wizji i strategii politycznej .

Ruch nie może wygrać bez organizacji rewolucjonistów . Rewolucjoniści nie mogą budować organizację rewolucjonistów oprócz tych spontanicznych impulsów w kierunku ekspresji politycznej . Nie możemy tego zrobić bez uczestnictwa w ruchu , jak to się rozwija. Ale przede wszystkim nie możemy tego zrobić , chyba że wprowadzą w idei , że jeśli organizujemy w klasie w ogóle możemy znieść tego całego zła systemu klasowego wyzysku i zniszczenia Ziemi .

Listopad / grudzień 2013 roku. Vol23.Ed6 . Ten artykuł pochodzi z Rajdu , towarzysze ! P.O. Box 477113 Chicago, IL 60647 rally@lrna.org
Swobodnie powielać , o ile zaznaczono inaczej. Prosimy włączyć tę wiadomość z każdej reprodukcji .

Eleições 2014 deve revelar Polarização da Classe Interesses

A economia dos EUA no final de 2013 parece ter se estabilizado temporariamente , com uma ligeira diminuição da taxa de desemprego (7,3%) e nenhum sinal ainda da " recessão duplo mergulho " previsto por muitos economistas. No entanto, por baixo da calma exterior há contradições poderosas e perigosas que ameaçam implodir o sistema a qualquer momento. Eles são movidos pelo antagonismo entre a produção eletrônica , sem trabalho e relações de produção capitalistas ( a compra e venda da força de trabalho ) , que continua incansavelmente a corroer a capacidade do sistema para funcionar. A única razão pela qual a taxa de desemprego caiu em tudo é porque o número de pessoas que procuram trabalho diminuiu. Sessenta e três em cada 100 adultos realizou trabalhos antes da recessão , enquanto que agora há apenas 59 de 100 postos de trabalho segurando .

Várias características indicam o aprofundamento da crise :

Este verão fábricas americanas cortar empregos por quatro meses consecutivos, e o emprego industrial caiu para seu nível mais baixo desde setembro de 2009, ferido por queda das exportações para a Europa.
Presidente do Federal Reserve , Ben Bernanke, anunciou em 19 de junho que o Fed provavelmente reduzir e, finalmente, acabar com as 85000000 mil dólares por mês compras de títulos ao longo do final de 2013 e início de 2014. As compras de títulos têm sido fundamentais para manter as taxas de juros baixas , a estabilização do mercado imobiliário, a restauração do mercado de ações, e apoiar o que limita o crescimento econômico tem havido .
Em setembro, o Fed mudou de idéia e decidiu que a economia estava fraco demais para começar " diminuindo " o vínculo compra em breve.
Apesar dos aumentos de preços de casa durante o ano passado (com base nos compras de títulos do Fed ) , os proprietários norte-americanos ainda estão sobrecarregados por cerca de US $ 1 trilhão em patrimônio líquido negativo . Isso não vai longe e continua a fazer -se um "boulder ", que mais ou menos permanente blocos verdadeira recuperação econômica.

A maioria dos economistas esperam uma desaceleração econômica global prolongada ou pior. Ninguém prevê uma recuperação robusta , exceto os políticos ou escritores manchete tradicionais. Nós podemos projetar com segurança que em 2014 a economia ou a) continuar o seu declínio lento e / ou recuperação anêmica e sem emprego , ou b) está se movendo rapidamente em direção a uma depressão global e uma nova guerra mundial .

Conseqüências políticas

Como resultado , podemos esperar que os debates políticos em chamas , incluindo as 2.014 campanhas eleitorais , para abordar as seguintes questões:

O aumento da austeridade. Isto não é uma política. É uma necessidade sistémica . As festas de empresas não têm escolha, mas para implementá-lo. As corporações não pode e não vai pagar por serviços para os trabalhadores que não têm uso para. As únicas questões políticas são o quando , o quê e com que rapidez . Haverá orçamentos de 2014 e 2015, ou ( como parece provável ) apenas mais seqüestro ? Já, Seção 8 vouchers de habitação estão sendo arquivado e rescindido , e algumas pessoas supostamente em moradias populares estão recebendo aumentos de renda de até US $ 1000 por mês . Medicare cortes estão sobre a mesa . Cortes de Medicaid estão minando Obamacare antes de ser implementado ainda - para não mencionar os 21 estados que se recusam a participar em tudo. Fechamento de escolas são galopante . Subsídios de aquecimento de Inverno foram cortados. A Câmara dos Deputados aprovou cortes maciços no programa de vale-refeição .

Catástrofe ambiental . Esta é também uma necessidade sistêmica. O complexo industrial de combustíveis fósseis (incluindo seus financiadores ) se totalmente capturado os dois maiores partidos . "Guerra contra o carvão " de Obama não é, obviamente, uma guerra em tudo, mas uma concessão tática para dar cobertura a sua campanha em curso para acelerar fracking, remoção topo da montanha , óleo de areias betuminosas , perfuração em águas profundas , a perfuração do Ártico , a energia nuclear ea XL pipeline. A terra , literalmente, não pode sobreviver sem um fim quase imediato para as emissões de dióxido de carbono e transição para indústrias sustentáveis ​​.

O capitalismo não pode sobreviver a sustentabilidade. É fisicamente e matematicamente impossível aumentar infinitamente a acumulação de capital e também diminuir o uso de recursos não-renováveis ​​, ao mesmo tempo .

A batalha sobre a democracia . Isto inclui a) a luta pelo direito de voto; b) a luta pela reforma abrangente da imigração , c) a batalha em curso contra o gerente financeira de emergência ( EFM) , d) a luta contra o " direito ao trabalho " , e) o movimento para acabar pessoa jurídica ; f) a campanha contra a Parceria Trans -Pacífico (TPP ) , especialmente contra a chamada legislação "fast track ", que lhe permitiria contornar debate no Congresso padrão e procedimento , e g ) o movimento Moral segunda-feira.

Comentaristas disseram que a eleição de 2012 foi o primeiro em "o que é susceptível de ser uma era de crescente luta de classes . " No presente momento as lutas continuam a ser cuidadosamente orquestrada para preservar o sistema de dois partidos , reduzindo lentamente os direitos e os padrões de vida . Em geral, a tendência é adotar "apenas execução" disposições das várias reformas ( se a reforma da imigração ou Obamacare ) para manter a aparência de progresso quando na verdade aumentando a opressão. À medida que a situação se deteriora , o aparecimento de pequenas diferenças entre as partes é cuidadosamente mantida - embora seus programas são os mesmos - porque se eles se fundem muito de perto , em seguida, as pessoas vão (ainda mais) desengatar a partir deles.

No entanto , assim como a recessão de 2008 deu origem ao Tea Party, qualquer crise econômica repentina irá animar e desencadear as forças fascistas à espreita em todas as frentes . Isso vai desestabilizar ainda mais o sistema de dois partidos . Um poderoso movimento terceiros pode ou não sair imediatamente. O ponto é para os revolucionários que estar preparado , unindo e politicamente educar os líderes em cada etapa do processo. O objetivo é desenvolver uma tendência classe operária sólida dentro do movimento como ele se desenvolve. Então, quando o terceiro emerge totalmente estaremos preparados para desempenhar o nosso papel nele .

Democracia e Direitos de Voto

A questão da democracia , votação, e dos direitos de voto continuará a ser central para a luta de classes. Em 2012, cerca de 57,5% dos eleitores votaram (de 60,4% em 2008). Isso significa mais de 90 milhões de eleitores não conseguiram participar da eleição .

Decisão deste ano do Supremo Tribunal para derrubar a Seção 4 da Lei dos Direitos de Voto 1965 é apenas o último de uma campanha crescente de supressão do eleitor. É importante notar que esta campanha está sendo modelado no final do século XIX os chamados " cassação Negro " medidas no sul ( na realidade eles direcionados milhões de brancos também). Eles foram extremamente bem-sucedida para a classe dominante . De 1892-1902 , o elenco média voto para membros do Congresso diminuiu 56% na Virgínia; 60% em Alabama; 69% no Mississippi , 80% em Louisiana; 34% na Carolina do Norte , 69% na Flórida , 75 % em Arkansas ; 50 % em Tennessee , e 80 % em Geórgia .

Supressão de eleitor hoje assumiu diversas formas e procedeu estado por estado com a bênção do Supremo Tribunal Federal , tal como aconteceu no século XIX . Ele incluiu " enjaular " os eleitores da classe trabalhadora , purgando centenas de milhares de listas de eleitores , restringindo locais e horários de votação , e as leis de identificação com foto , que por si só são capazes de disenfranchising mais de 10 milhões de eleitores . Finalmente, gerrymandering republicano custar controle democratas da Câmara dos Deputados, apesar de o fato de que os democratas ganharam o voto popular global em distritos eleitorais por 1,4 milhões de votos. Seis estados que votaram democrata em 2012, mas têm legislaturas republicanas ter considerado a concessão presidenciais votos eleitorais por zona eleitoral , em vez de o atual sistema de vencedor leva tudo , para permitir a nomeação de eleitores presidenciais oposição pela maioria dos eleitores .

Embora muitos desses esforços parecem visar os democratas, que , de fato, privar eleitores da classe trabalhadora de todos os pontos de vista políticos e será usado para bloquear campanhas de terceiros , bem como - e talvez especialmente . Seu objetivo final é o de erodir e eliminar a capacidade dos trabalhadores de usar a arena eleitoral para defender ou promover os seus interesses de forma alguma. O atual debate em torno da reforma da imigração é um exemplo perfeito . O sistema não pode e não vai estender o direito de voto aos mais de 11 milhões de trabalhadores que serão hostis à austeridade, destruição ambiental, e do fascismo .

Terceiros

Democracia e liberdade sempre foram a base do sonho americano . Como Martin Luther King costumava dizer, a grandeza da América é o direito de protestar por direito . Quando o sistema se move para esmagar esse direito, as pessoas instintivamente resistir.

O teste imediato da democracia americana é a luta para quebrar o domínio do sistema de dois partidos corporativa. Um movimento social amplo está se aglutinando em torno das demandas imediatas dos despossuídos , mas a abordagem de " movimento social" com a mudança social não é mais eficaz . As pessoas têm que começar a procurar um veículo para se expressar politicamente . O papel dos revolucionários nesta situação não é a "assumir" um movimento terceiros emergente, mas para participar e influenciá-lo por meio de agitação, propaganda e educação. O papel dos revolucionários não é lutar pela liderança organizacional , mas para trazer a visão política e estratégia.

O movimento não pode vencer sem uma organização de revolucionários . Os revolucionários não pode construir uma organização de revolucionários , além desses impulsos espontâneos para com expressão política . Nós não podemos fazer isso sem participar do movimento como ele se desenvolve. Mas acima de tudo , não podemos fazê-lo , a menos que trazer a idéia de que, se organizar como uma classe que pode abolir completamente todo esse sistema perverso de exploração de classe e da destruição da Terra.

Novembro / Dezembro de 2013. Vol23.Ed6 . Este artigo originou no Rally , camaradas ! Edifício dos correios Box 477113 Chicago , IL 60647 rally@lrna.org
Grátis para reproduzir a menos que indicado o contrário . Por favor, inclua esta mensagem com qualquer reprodução .