Zo we zijn al bijna weer een week verder, dus het wordt wel weer eens tijd voor een verhaaltje.

We zitten 2 dagen voor de deadline.. dus de eindproducten beginnen nu in beeld te komen.
Wiki hebben we nu wel zo'n beetje gehad. Daar moeten we alleen nog wat voor inleveren en dan is dat afgerond dus we kunnen nu serieus aan de slag voor re-design...

De brochure.. ofja.. brochure? eigenlijk is het een complete huisstijl :P, is bijna af. Het is toch best moeilijk om iets om te zetten wat je op de computer ontworpen hebt, in het echt met papier en een printer voor elkaar te krijgen.

Maar na 50 a4tjes en een complete blauwe cartridger begint het nu dan toch echt ergens op te lijken. Ik maak namelijk alles wat ik me kan bedenken bij een huisstijl voor een bedrijf als Clean up.

En geloof me dat is meer dan een brochure en een visitekaartje :) Maar hierover meer donderdag :P wanneer het ingeleverd is :P

De website begint ook al aardig op te schieten, Jasper ik en Luc zijn het aardig met elkaar eens. Na een prachtig voorbeeld gemaakt te hebben voor ons nieuwe merk, Giambetti, en het voorgelegd te hebben aan freek moeten er nog wat technische dingen in komen. En dan is de layout ook geregeld.. Dan is het een kwestie van pagina's maken en een mooie presentatie doen.

Alles op cd's branden en een reflectie te maken.

Al met al is het nog een bult werk, maar ik ben gelukkig al een heel eind :D