1. Wat zijn je grootste hobby's?
Ik vind het altijd leuk om me bezig te houden met astronomie, kijken naar de sterren, wanneer is er een zonsverduistering? Ik moet altijd even kijken wanneer er zoiets verschijnt. Ik kan zelf ook uren kijken naar de sterrenhemel, vooral wanneer het een avond erg helder is en je dan de Melkweg goed kan zien.
Ook vind ik het altijd erg leuk om te gamen. Ik heb zelf dan ook een Playstation 3, Nintendo Wii, Playstation 2 en een Nintendo DS Lite in bezig waarop ik mij uren kan vermaken. Ik speel dan vooral games zoals FIFA 08, Guitar Hero III en Battlefield Bad Company. En een stukje racen mag er ook altijd wel bij.
Verder vind ik het ook nog erg leuk om te photoshoppen. Houd mezelf ook al ruim 2 jaar bezig met het programma en leer het al een beetje te kennen.

2. Waar heb je echt een hekel aan?
Ik heb echt een hekel aan de mensheid in het algemeen. Mensen denken dat ze de slimste zijn van onze Aarde. Er zijn zat normaal denkende mensen, maar diegene die het niet kunnen verpesten het voor ons allemaal. Mensen die denken dat ze te goed zijn voor anderen, mensen die denken dat ze macht hebben dat ze dan zelf alles mogen, mensen die alleen denken aan geld, mensen die om de kleinste dingetjes al de grootste ruzzie maken, mensen die denken dat dieren minderwaardig zijn aan ons alleen omdat zij niet dominerend naar de mens toe zijn.

3. Ben je een natuurmens?
Ik vind het fantastisch om in de natuur rond te lopen, het is mooi om te zien en zit vol verrassingen. Ben zelf ook gek van onweer en orkanen (tornado's). Wanneer er 's nachts onweer aan komt sta ik meestal ook door mn dakraam naar buiten te kijken. Ookal is het soms wel eng wanneer het iets te dichtbij komt

4. Wat zou je aan jezelf willen veranderen?
Ik vind het altijd erg moeilijk om een gesprek te starten wanneer het om iets serieus gaat. Bijvoorbeeld iets vragen aan mijn ouders. Ik weet zelf dat het helemaal niet erg is wat ik ga vragen, maar toch vind ik het moeilijk om te beginnen. Dat zou ik erg graag willen veranderen. Ofwel ik wil graag meer zelfvertrouwen.
Vaak ben ik ook erg onzeker, ook wanneer ik bijvoorbeeld een kado voor iemand moet kopen. Ik kan uren twijfelen of ik het wel zal halen of niet, bang dat hij/zij het niet leuk zal vinden. Maar ook wanneer ik iets voor mijzelf wil halen. Zal ik het wel doen of niet? Maar heel soms loop ik de winkel gewoon in, pak ik die game en koop hem. Ging het altijd maar zo makkelijk

5. Ben je gelovig?
Nee. Ik ben 100% atheïst en ik ben er trots op. Ik ben zelf ook niet opgegroeid in een gelovige omgeving. De rede dat ik niet geloof is dat ik een geloof te opdringerig vind. Je zal je toch moeten houden aan de bijbel of de koraan. Dat zijn gewoon dingen die mij totaal niet aanstaan. Ook het zondag ochtend naar zo'n saaie mis gaan in de kerk is al helemaal niks voor mij. Het is natuurlijk wel je eigen keuze of je gelovig bent of niet en in hoevere je je er aan houdt. Ik geloof in mijzelf, ik heb geen God nodig om in te geloven. Ik geef mezelf hoop, God niet.

6. Wat voor werk doe je op dit moment? En bevalt het?
Ik werk op dit moment bij de Albert Heijn. Nee niet als een simpele vakkenvuller. Ik ben daar nu groenteboer en houd me dus bezig met de groente. Iets waar ik mij prima mee vermaak en ik vind het dus ook leuk om te doen, ze hoeven mij alleen niet in te delen op de zuivel. Daar word ik dan weer gek van om te doen.
Wanneer het erg druk is aan de kassa, mag ik ook een kassa openen en dus even bijdraaien totdat het weer wat rustiger is. Even achter de kassa zitten is ook wel leuk om te doen, het moet alleen geen hele middag worden of geen chagarijnige klanten hebben die er niet tegen kunnen dat je perongelijk een foutje maakt. Iets wat ik in het begin nog wel vaak last van had.

7. Wat zijn jouw kwaliteiten?
Ik vind mezelf heel erg oordelijk. Ik leg dingen meestal ook op volgoorde neer. Bij opdrachten voor school, bijvoorbeeld een verslag. daarvoor zorg ik altijd dat het er erg netjes uitziet en overal dezelfde tekstgrote voor titels en ondertitels word gebruikt. dat ik niet opeens verander van stijl.
Ik hou er gewoon van dat dingen netjes en recht liggen. Symetrisch neerleggen is ook iets voor mij.
Verder sta ik altijd open voor andere mensen, wanneer ze me nodig hebben. Dan maak ik daarvoor tijd vrij. Ik help andere mensen graag (tenzij ze er misbruik van gaan maken)

8. Durf je voor de waarheid uit te komen?
Ligt er aan bij wat. Bij kleine onbelangrijke dingen wel. Maar bij belangrijke dingen vind ik het best wel moeilijk, maar dat komt voornamelijk door schaamte denk ik. Ik vind het wel moeilijk om echt voor mijn mening uit te komen

9. Geloof je in paranormale dingen?
Ja. Ik denk dat er wel meer is tussen Hemel en Aarde. Er zullen vast wel 'geesten' rondwalen hier op aarde die tekenen geven aan levende mensen
Nee. Ik geloof niet in al die mediums die zogenaamd vanalles van je weten door simpele vragen te stellen. Misschien dat er wel echte tussen zitten, maar de meeste zijn toch echt nep. Toekomst voorspellen en astrologie vind ik ook de grootste onzin

10. Voel je je veilig?
Veel mensen voelen zich niet veilig meer op straat. Bang voor een terroristische aanslag. Bang dat ze zomaar worden aangevallen of in elkaar geslagen worden. Bang om berooft te worden.
Maar ik heb dan zo iets van, als je daar allemaal bang voor bent, dan kan je toch ook niet meer leven? wanneer het eenmaal gebeurt is het vervelend, maar je kan er toch niks meer aan doe. Zo is het nou eenmaal, deal with it. Met dat gevoel, voel ik me veilig.