Deze week was weer erg wennen voor mij. Ik heb hiervoor een half jaar niet op school gezeten en alleen maar gewerkt. Dus een paar dagen in de week vroeg opstaan viel weer vies tegen, ook de hele dag zitten op één plek is niet het aller fijnste om te doen. Wanneer ik aan het werk was, was ik toch de hele tijd aan de wandel (werk op de groente afdeling bij de Albert Heijn). Nou oke, vooruit. Af en toe zat ik even achter de kassa.

Back to School
Tsja, daar zat ik dan. We begonnen al met een leuke powerpoint presentatie waarbij we een plaatje zagen waarvan het merk was weg gephotoshopped. Sommige waren lastig (Diesel) en sommige weer erg gemakkelijk zoals Dolce & Gabbana.
In de les photoshop heb ik niet echt iets nieuws kunnen leren. Zelf photoshop ik al twee jaar en weet de meeste basis dingen zo onderhand wel. De opdracht die we kregen was wel een uitdaging voor mij, 20 schetsen maken van 4 persoonlijke eigenschappen. Het enige wat je mocht gebruiken waren zwarte blokjes. D.m.v. shapes zette we dat in photoshop. Door het alleen kunnen gebruiken van zwarte blokjes maakte de opdracht wel vervelend. Maar door 4 schetsen over te zetten in photoshop maakte het weer helemaal goed.
Verder hebben we in Wiki geleerd wat een mindmap is, had er namelijk nog nooit van gehoord, en we hebben er ook een aantal gemaakt. Ook hadden we een onderwerp moeten kiezen over een tekst die we moeten schrijven. Ik heb het onderwerp chatten gekozen en heb daarmee een tekstplan opgezet.

Kortom, ik denk dat ik deze keer wel de juiste opleiding heb gekozen. Tot nu toe bevalt het me nog prima en ik ga er lekker helemaal voor!

Whoohoo!