Eindelijk is het dan zo ver...

Na een aantal dagen goed nadenken en schetsen op papier.. Ben ik begonnen op mijn laptopje in illustrator. Alle resultaten zijn te zien in het album Logo. Ik heb gekozen voor het logo dat hier onder te zien is.

Hierin vinden we de stervorm , die past bij mij omdat ik van sterretjes houdt. De krullen aan het uiteinde zijn sierlijke vormen. Ook iets wat ik mooi vind. Daarnaast zit in de ster de letter M verwerkt. Die staat voor de naam Moon, deze staat onder de ster in een sierlijk maar toch ook strak lettertype.

Waarschijnlijk vraag je je dan af waarom Moon, het staat voor Simone. Mijn vrienden gebruiken Moon als afkorting van mijn naam. De uitspraak is niet als het engelse woord maan, maar lekker op z'n plat nederlands de oo (en dus niet de oe)!

na de feedback op dit logo ben ik verder gaan denken. het volgende is het resultaat:

hierbij is de krul aan de ene kant verdwenen, zodat de naam aansluit op de ster. Ik heb de ster in verhouding tot de naam kleiner gemaakt en de naam groter.Ook in het klein vind ik het logo nog steeds duidelijk op deze manier.(voor de kleine versie zie het album logo).