De Vraag :

"Ga op zoek naar een weblog op het terrein van onderwijs, economie en politiek, en schrijf een korte alinea per weblog van je bevindingen."

== ONDERWIJS ==

http://www.gorissen.info/Pierre/

De blog gaat over het ICT tak in het onderwijs. Hier wordt regelmatig nieuws neergezet, wat uiteraard over ICT gaat. Door de kleuren die daar gebruikt zijn krijg je echt het gevoel dat het over iets digitaal gaat, tenminste zo komt het op mij over. De combinatie blauw met grijs doet dat meestal bij mij. Maar goed, zoals ik al aangaf wordt er  van alles neergezet op het gebied van ICT en het onderwijs..

== ECONOMIE ==

Het was even zoeken maar uiteindelijk heb ik er toch een kunnen vinden.

http://www.blogmania.nl/archives/category/economie/

De blog is van een man met de naam Frank van Kalshoven. Hij schrijft onder andere voor vrij nederland, en houdt ook een blog bij. Toevallig gaat deze over economie. Hier komen veel economen bij een en laten regelmatig berichten achter over de lopende zaken. Een paar dagen geleden stond er een groot stuk over de Economie van China, maar helaas zie ik dat ie is verwijdert.

== Poltitiek ==

In tegenstelling tot economie waren er talloze weblogs te vinden over Politiek. Ik heb er één van uitgekozen. Over een onderwerp die mij tot vandaag de dag nog erg raakt. 11 september 2001, de aanslagen in Amerika.

http://www.dutchcowboys.nl/weblog/6980

Het gaat hier om de beroemde "Flight 93" . Daar is een tijdje geleden een film over verschenen en het blog gaat daarover. Niet iedereen in de politiek of een idee over de politiek is het eens met het verschijnen van deze film.

- Komt het door het feit dat het op vandaag de dag onduidelijk is wat er daadwerkelijk heeft afgespeeld

Het is voor mij een zeer interessante onderwerp...