Ik ook met mn grote bek af en toe...

Dan doe je enorm je best om een blog te schrijven...en je weet een onderwerp, de Pecha Kucha...ik denk grappig, zet ik er in allemaal talen gezondheid achter...
ik ben teruggepakt...op de dag van mn Pecha Kucha wakker geworden met een flinke verkoudheid...heel de dag niezen; snuiten; snuiven en druppelen..Alsof de Pecha Kucha dacht "ik zal je eens laten niezen!".. Maar ik heb hem overwonnen...jaja ik was sterker.!

Ok, tijdens de presentaties af en toe het lokaal uit om een wc-rol in mn gezicht te duwen, maar voor de rest overleefde ik dit deel van de dag best goed. Ik heb mn presentatie gehouden. Ik was zelf echter niet helemaal tevreden. Ik weet dat ik beter kan presenteren dan dat ik nu heb gedaan. Ik denk dat het probleem lag bij het feit dat ik nu over mezelf moet vertellen (iets wat ik overigens erg vaak zonder problemen voor elkaar weet te boksen)...maar nu moest het...das wel een verschil. En als ik heel eerlijk ben was mn voorbereiding ook niet de meest tijdrovende. Er ging tig keer meer tijd zitten in het maken van de presentatie; denk aan de achtergrond, de logo's, de design dragers, het moodboard...ga maar door. Ik vond het best leuk om te doen hoor allemaal. Maar aangezien ik de opdracht pas vrij laat goed doorhad, lees afgelopen weekend.. Had ik er waarschijnlijk meer mee kunnen doen.

Een van de feedbackpunten die ik kreeg was dat het een hele statische powerpoint was. Te strak, had ik meer mee kunnen spelen. Daar heb ik nog even over nagedacht; voorop gesteld vind ik het terrechte feedback, het was misschien een beetje saai vormgegeven.. Maar achteraf gezien, was dat wel een bewuste keuze. In een van de andere presentaties, weet niet precies meer welke, waren de dia's in photoshop gemaakt, zag er erg mooi uit, 'petje-af-netjes-gedaan-goed' zeg maar. Maar wat me opviel was dat er soms voor gekozen was om een deel van de achtergrond (een brush) over de foto's in de dia te laten lopen. Zag er wel mooi uit. Maar ik vond wel dat het afbreuk deed aan de foto's, want het waren op zichzelf al mooie foto's (sommige heel mooi zelfs). (als de maker dit leest, ik bedoel dit positief hoor..heb het toen niet gezegd omdat ik het me pas later bedacht)

Verder was een van de punten dat ik erg veel bewoog en dat het daardoor een beetje onrustig was (ehh...oeps, das wel slecht eigenlijk) Grote verschil hierin met mijn vorige presentatie was dat daar een rij mensen naast me stond, waar ik naast moest blijven staan...dat verklaard denk ik wel een beetje het rondgefladder 

Verder vond ik de Pecha Kucha´s erg boeiend om naar te kijken. Ik heb dingen van mensen gezien en gehoord die ik niet echt achter ze zocht in eerste instantie...leuk om te zien!
ook veel muzikanten in de klas trouwens, ROCK ON!!! Misschien leuk om een keer te jammen

Ik ga deze blog afsluiten met de mededeling; mijn excuses aan de pecha kucha! ik heb ervan geleerd, kan nu het niezen stoppen? "..ahh toe...nie zo flauw"

Ohja! de titel komt omdat ik gister Star Wars heb gekeken yeah!

- einde voor mij van het onderdeel Pecha Kucha (gezondheid!) "DOH!"