Hallo!

dit is mijn eerste weblog... ja heeeel laat!
Dit is niet zonder reden, helaas voor mij moest ik halverwege mijn harddisk formateren. Alles weg! geen back up niets! het was dan ook moeilijk om de draad weer op te pakken en weer op schema te lopen. Ik heb dus besloten om de weblog als laatste te doen.

De eerste opdrachten die ik gemaakt had waren de black boxes. Deze waren goed gelukt en gemaakt naar aanleiding van mijn personalDNA. Verder zal ik in deze samenvatting alle kleine opdrachtjes buiten beschouwing houden en begin ik gelijk met de serieuze opdrachten.

De eerste powerpointpresentatie was de groepsopdracht om samen een wereldmerk te analyseren. Ik zat in het groepje samen met Diyar en Christien en het verliep allemaal prima! het voorbereiden ging in het begin een beetje stroef maar kwam op het laatst toch echt op gang. De presentatie zelf was trouwens ook een succes! al vond ik het wel allemaal erg spannend zo voor de eerste keer voor de klas.

De tweede opdracht was de pecha kucha. Ik had hiervoor al een paar kleine opdrachtjes gemaakt zoals de Black boxes, logo, poster enz. Dit was een leuke opdracht omdat je het naar je eigen zin kon maken. De presentatie zelf kwam misschien wat onzeker over maar dat zal de volgende keer niet meer gebeuren.

De één na laatste opdracht wasd de opdracht om een prototype website te maken. Het was weer een groepsopdracht en ik zat nog in hetzelfde groepje. Samen hadden we verschillende soorten sites gemaakt en bij elkaar verbeteringen aangebracht. Wehadden gekozen om de site van dreamworks aan te passen. De site zelf was erg onvriendelijk en er was een slechte search functie. Daarom hebben wij voor deze opdracht de site op zonn manier aangepast dat de site gebruiksvriendelijker werd en ook nog is beter eruitziet. We hebben hier met zijn 3en veel tijd aan besteed en tijdens de presentatie ging alles ook goed.. blijkt.. het beeldscherm werd heel donker en ons animatie filmpje was daardoor zeer slecht te bewonderen. onze excuses!  deze animatie is trouwens bewertk door diyar en is te bewonbderen via zijn ipernity.

De laatste opdracht wasde brochure.. dat was me een opdrachtje wel zeg. De pittigste van allemaal vind ik. Je wordty door de ruimte beperkt en je moet zorgen dat er een goede combinatie ontstaat tussen het design en de tekst die je er neer moet zetten. aar het is allemaal gelukt hoor

nou dit was dan me eerste weblog en tevens de langste van allemaal!

Wai long