Afgelopen zondag zijn we nog gaan Quad rijden in Hammer Springs, dit was in het begin best wel eng maar later werd het steeds leuker. We reden in een mooie omgeving tussen de koeien en de schapen. Zoals je op de foto's misschien wel kan zien werdt je er best wel ranzig van. Ja mensen eindelijk foto's. (deze zijn van de cd die we hebben gekregen na het Q rijden)

Daarna zijn we naar Kaikoura gereden, hier hebben we heerlijk thais gegeten. Daarna zijn we gaan proberen te slapen, dit was nog niet zo gemakkelijk, in een zacht kut bed.

Vandaag zijn we walvissen gaan spotten. Eerst wilde ik niet omdat de zee best ruig was en ik snel zeeziek word. Uiteindelijk zijn we toch gegaan en hebben we 3 sperm whales gespot. Deze naam hebben ze te danken aan hun vorm en het goedje wat ze in hun hoofd hebben, om naar beneden te duiken. Ook hebben we een aantal albatrossen gezien (grote zee vogels). Het was echt super heet vandaag (28 graden) en ben dan ook behoorlijk verbrand. Daarna zijn we via de kust naar Nelson gereden, hier was het een stuk kouder(16 graden). We verblijven hier in een mooi luxe hotel, genaamd Rutherford hotel. Hier verblijven we ook met de kerstdagen, moet zeggen de kerstsfeer zoals in Nederland is er niet echt.

Nou mensen, ik wens jullie allemaal hele fijne kerstdagen!!!!!

Voor het nieuwe jaar staan er meer mooie foto's op.

Liefs