Hallo iedereen die dit leest.

Er is begin deze maand (maart) een online spel begonnen in de vorm van een ARG (Alternate Reality Game) genaamd "The Lost Ring". De intro vind je op thelostring.com

Het spel is zeer professioneel opgezet en erg aantrekkelijk om aan mee te doen. Langzamerhand zijn we er al achter dat McDonald's de belangrijkste sponsor is en dat het spel naar de Olympische Spelen toe loopt, en daar ook over gaat.

Hier het verhaal heel kort tot nu toe. Er zijn verschillende mensen met geheugenverlies (Amnesia) gevonden in verschillende doolhoven over de hele aarde. Ze hebben allemaal een tatoo op hun arm waarop staat "Trovu la ringon perditan", wat Esperanto is voor "Vind de verloren ring". Nu moeten ze er achter komen wat er allemaal aan de hand is, en natuurlijk waar de verloren ring is.

De belangrijkste website's:
thelostring.com (Reclame voor het spel, EN)
findthelostring.com (Weblog van de mensen met tatoo, EN, FR, ES, PT, DE, CN, JP)
trovularingonperditan.com (Team om je te helpen met te vertalen zaken, meertalig)
forums.unfiction.com/forums (Het Engelstalige forum)

Als mensen zin hebben om een Nederlands oplosteam te vormen en een Nederlands forum op te zetten voor het spel hoor ik het graag. Ik heb trovularingonperditan.net in m'n bezit en kan hier een subdomein nl aanmaken die naar dat forum kan verwijzen.

Groeten,

LaPingvino

PS: Je kan dit bericht zonder problemen doorplaatsen of doormailen.