Blog, dat woord lijkt erg veel op het woord frog,

Zoals wellicht iedereen weet is frog een kikker: De meest bekende kikkers zijn kermit de kikker op de voet gevolgd door de kikker die een prins werd. De meest bekende prins van ons land is natuurlijk Prins Willem Alexander van Nassau. Prins Willem Alexander van Nassau is natuurlijk getrouwd met Maxima die uit Argentinie komt. De ouders van Maxima zijn de welomstreden Jorge Horacio Zorreguieta en Maria Del Carmen Cerutti. In de politiek is er veel rumoer geweest over of Maxima nou wel of juist niet met Willem-Alexander mocht trouwen. En de persoon van Maxima zelf was niet de reden waardoor al het tumult ontstond. Nee, het komt door haar vader, Jorge Zorreguieta.
De beste man was minister van landbouw in de tijd dat er in Argentinie een dictatuur heerste. De dictator in die tijd genaamd Videla, vermoorde mensen die het niet eens waren met zijn beleid. Maxima’s vader wist van deze vieze zaakjes af, omdat hij ook in die regering zat.
Dit was een groot probleem voor Balkenende en consorte en werd er besloten Jorge Horacio Zorreguieta niet uit te nodigen op de bruiloft.

Ondertussen dwalen we steeds verder af tijdens mijn eerste blog op deze plezante site. We begonnen, en zullen ook eindigen met mijn grote passie: de kikker. Met stipt op 1 komt bij mij toch wel de bruine kikker, daarom hier enkele feiten over de bruine kikker: talrijk voorkomend: Het is een zeer variabele kikker met stompe snuit. Overwintert van half oktober tot in maart.
De bruine kikker is de talrijkste kikker. Hij leeft in allerlei natte leefomgevingen en komt zelfs in steden voor. Deze kikker komt in het voorjaar het eerst uit zijn overwinteringsplaats te voorschijn komt.
Zijn dril (lekkere kikkereitjes) schijnt zelfs vorst te kunnen doorstaan.

Ik hoop jullie genoeg informatie verschafd te hebben!

leter JJ