CATALAN AND ENGLISH COMMENTS

Català: vivim en un món que ha perdut el to i s'està escapçant dia a dia. La imatge ens ho fa encara més palès si tenim en compte que no es tracta pas de cap muntatge, m'ho vaig trobar així tal com raja, no vaig tocar ni una nota. Que cadascú s'ho prengui com vulgui.

Post-processat: vaig provar color, blanc i negre, de tot. Volia que es veiés bé l'ampolla i que les notes també destaquessin. Finalment vaig optar per un blanc i negre amb un lleuger to blavós a les ombres, força contrast i molt de gra per enterbolir un xic l'ambient.

English: we live in a broken world with tonal distress. This image proves my assert. I found everything as it is shown, I didn't touch a single note. It's up to you to take whatever conclusions you wish to.

Post-processing: I've tried color and b&w, everything. I wanted the bottle to rise from the background and I also wanted the notes to popup. I finally choosed the b&w version with a slight bluish tone in the shados, strong contrast and heavy grain to let the scene become a bit muddy.
- cameraphone upload by ShoZu