Tegin eile sellise tembu, mida pole enesele ammu lubanud. Nimelt juhtusin (kogemata, päriselt ka) nädala sees öö- ja lustielu elama. Tööpäeva lõppedes tundsin, et on vaja end tuulutada. Käisin kohvikus ja kinos ning peale kino tundus, et võiks veel ühe seltskonnaringi teha ehk üks õrn naps ja jutuvada.

Esiteks külastasime Tartu uut trendikohta nimega Naiiv. Kõrts oli täitsa kobe ja kena. Seinad punastest tellistest, dekoratsioonideks kunstipärased (küll siiski igavad) maalid, mööbel lihtne-kodune-veidi lohakas. Menüüs oli mitmeid välismaa jooke. Proovisin meemaitselist porterit. Oli täitsa mõnus maitse. Lisaks õllele pöörasin tähelepanu ka kõrtsi külastajatele. Suuresti välismaalased. Ilmselt siis IT-spetsid või suveülikooli välistudengid. Või lihtsalt ilmarändurid. Igaüks (peale ühe halli t-särgiga ülkaalulise soomlase) nägi välja suvine ja kergelt hipilik. Eestlasi oli loomulikult ka ja ega nemadki välismaalastest palju erinenud. Okei, jooke joodi odavamaid-taskukohasemaid. Igatahes oli see idüll kokkuvõttes pigem igav ning otsustasime Bermuudasse liikuda.

Bermuudas oli ootamatult vähe pärismaalasi ja Trepis puudus selline tavaline nähe, mida kutsutakse "järjekorraks". Üllatuslikult aga leidsin noortebaarist enda kolleegist eakaaslase, kes oli tähistama tulnud oma sünnipäeva. No ega ma risti ette löönud ja viisin tema tähistamise uuele tasemele. Seltskonna suurus kahekordistus (sai kokku neli, täitsa neli), sünnipäevalaste arv kahekordistus (Janaril algas sünnipäev südaööl) ja siis kõik alles algas :) Ega rääkida palju sellest pole. Lühidalt öeldes - veel juhuslikult kohatud tuttavaid, lauajalgpall ning mõnusat jutud kuni kella neljani välja (iga pooltund pidi olema viimane, aga kus siis sellega kui jutt jookseb). Nii, et kes vähegi on elupõletanud teab, et ju's oli hää aeg.

Ausa tööinimesena jõudsin täna õigeks ajaks tööle ning olen päevaplaanides normaalses tempos kulgenud. Nii et olen veel noor :) Murelikuks teeb, et täna on Janaril päris-sünnipäev. Ja juba homme on kooli kokkutulek. Liiga paljuks kisub seda sotsiaalset elu. Tuleks hoopis minna, näiteks, mere äärde ja lülitada telefon välja. Aga enne seda on veel mitu töönädalat, Schilling, Saksamaa ning kui hästi läheb, siis ka Hiiu folk (ajalises järjestuses Hiiu folk ja Saksamaa). Viljandi folgile sel aastal praeguste plaanide kohaselt ei lähe. Aga sellega kipub alati nii minema, et ikka kohal ja mitu päeva jutti.

Ja lõppu üks küsimus iseendale: miks nii vähe ujumisliigutusi sel suvel?