Aastal 2014 võiks talgude korras teha kõigile eestimaalastele grupiteraapia vaimse tervise korrastamiseks. Ilmselt kulub sellele terve aasta, aga oleks päris uhke värk, kui Eestist saaks esimene riik maailmas, kus on kogu rahva pööning tuulutatud. Populatsioonist teatud protsendi tagasilangus on muidugi paratamatu, sest stress ja olelusvõitlus ei kao kuhugi.
Näited potentsiaalsetest tagasilangejatest:
1) bisnispeople:
Kasum vajab teenimist ning kasumi tagaajamine on stressirikas, vahel ka haiglane. Ega asjata öelda, et edukas ärimees on tihti ärimaniakk.
2) sunnivaesed:
On palju neid, kelle sotsiaalmajanduslik seisund on nii piinarikas, et enne ei olegi võimalik oma pööningut korrastada, kui baasvajadused rahuldatud on. Raske on olla rahul olukorraga, kus ise vigu tegemata elatustase ja sotsiaalne staatus järjest ja järjest allapoole kerivad.
3) Aristokraatia ehk roosa-eliit:
Samuti on keeruline nendega, kel eneseimetlusest teadvus ja maailmavaade nii kõrge rõhu alla spinnitud on, et end jumala, keisri ja maailma kõigi mõttetarkadega võrdseks tunnistavad. Sellistega pole vist midagi teha. Las nemad tõusevad tähtede kõrvale taevasse ja moodustavad seal uued tähtkujud.

II Maailmasõjast endale kinnisidee teinuile on aga lootust, et saadakse vabaks sellest sõjatraumast, mis põlvkondadega edasi kandunud on. Juba see oleks suur võit, sest sõjaseisukorras elamine on ikka kuradima raske. Müts maha jätkusõdalastele, kuid ilma sõdimata on kergem elada. Uskuge mind.