Ma ostsin 2 DVD'd ja ma tunnen natuke kõhedust, et kui ma need ära vaatan, siis mis need minuga teevad. Viimasel ajal olen elu ja maailmaasju jälle nii tõsiselt võtnud, et on mõistlik end natuke uuesti programmeerida inimeseks. Ei tahaks lõplikult närvihaigeks tööhooraks muutuda, kes elab vaid töiste eesmärkide, kõrgema palga ja auahnuse rahuldamise nimel.

Niisiis, saak on selline:

"Seal, kus elavad metsakollid"



Meil elas/elab metsatukas ka üks selline koll. Nägin teda noorena vaid korra, siis kui ma metsast prahti koristasin ja tänutäheks enda suurt varju mulle näitas. Eks nad olegi kartlikud, sest suured inimesed tahaks neid püssidega taga ajada ja surnuks tulistada. Karusnahk on neil ju nii suur ja tihe, et sellega saaks terve väikese hüti kinni katta.
Mõnedele vanainimestele näitavad nad end ka. Vanadega käivad nad ka tihedamalt läbi, sest vanad oskavad saladust pidada.

***

"9"



***
Ostsin kaks raamatut ka lisaks. Üks neist on luulekogumik nimega "Sõnad soojas süliriimis". Teemaks on "seks eesti luules". On eri kümnendite eri autoreid. Sealhulgas ka Tõnu Trubetsky "Pille-Riin". Aga loomulikult Under, Arvi Siig, August Alle, Enn Vetemaa jt. Esmakordselt sirvimisel tundub kvaliteetne kogumik. Minu surematuid teoseid ei ole selles kogumikus, aga ma pole ka kellelgi palunud neid avaldada.