In Maart is het nog koud, dus hangt Gijs maar de hele middag aan de radiator. Verder nadert het tweede trimester zijn einde, wat betekent, dat ik het CKV-kunstdossier mag afmaken. Op een vrije zondag ga ik naar station Beek-Elsloo, niet zozeer om ergens naar toe te gaan, maar meer om ergens vandaan te zijn. In Beek-Elsloo is ook eens wat anders qua treinen, al zouden de Sprinters in de volgende maanden ook in Schinnen gaan rijden. Onderweg naar school maak ik wat foto’s met de telefoon, een enkele keer ook met de Powershot.
Ik neem in Maart ook de oude TRIP-35 van mijn grootvader weer in gebruik, aanvankelijk om de oude HP5+ eens te vullen, zodat ik die dan in de doka van mijn ook kon gaan ontwikkelen. Er is redelijk wat lesuitval, en terwijl ik een aantal tussenuren heb, ga ik eens te voet naar het station Heerlen Woonboulevard, daar en op het station van Schinnen vul ik zo langzamerhand de HP5+. (uiteindelijk liet ik de HP5+ toch in het lab ontwikkelen, aangezien de doka dus pas eind juni kwam...)
Maart is ook de maand van De Reisweek, dit jaar werd het Londen voor mij… in een groep uit 4 havo, 4 atheneum en 5 atheneum. Ok, het programma stelde niet veel voor, al betekende dat wel, dat we veel vrije tijd hadden, waar ik fijn wat met de Metro, de DLR en zelfs een stukje met een echte trein kan reizen. ’s Avonds verzamelen we dan op Trafalgar Square, meestal al als het donker is.
Terwijl ik in Londen ben, maken Gijs en De Greppel in Rome een verbeterde versie van een foto uit Berlijn… omdat ik dus niet in Rome ben, wordt de foto gemaakt door een van hun klasgenoten… met uitgerekend dat stuk ongeluk van een 1100D…
Aan het eind van de maand is dan nog de sponsortocht, en op een van de allerlaatste dagen fiets ik ’s nachts naar Heerlen… Gelukkig heb ik eind maart een extra harde schijf gekocht, dat kwam goed uit, na een maand met zo veel foto’s ;)