Mei begint met… Goedzo, de Meivakantie, toen was ik met mijn ouders in de Elzas, en terwijl zij met de auto naar Mulhouse gingen, en de stad bekeken, nam ik de TER200 en ging ik naar de Cité du Train. Daarbij kwam ik ook al een beetje in de sfeer van het Taaldorp in Juni.
Nadat ik in April de fotoserie van het schoolgebouw had gemaakt, ging ik aan het eind van de meivakantie voor het eerst naar Nijmegen, om deze film te scannen.
982 klopt overigens niet helemaal. Ik verwijder in principe nooit een foto of ander bestand, maar in Mei heb ik besloten, voor twee à drie foto’s een uitzondering hierop te maken.
Thuis speelde ik ook genoeg op mijn kamer, zo hield ik hier al een sleutelhanger tegen de luidspreker aan (al was het poeder van december toch leuker). Door een typische kijk-hoe-leip-ik-ben-met-mijn-1100D-foto werd ik op een idee voor een ander leuk foto-experiment gebracht, waar uiteindelijk “Idioot Groot” uit voortvloeide.
Mei was ook de maand, waarin Flickr besloot, de layout en het verdienmodel te veranderen. Onder andere ik wisselde toen naar Ipernity.
Ik maakte een paar foto’s van het station van Nuth, wat op de weg naar mijn chef ligt. Aan het eind van de maand kwam mijn nichtje nog op bezoek. Ook ging ik op een – in de vijfde redelijk schaarse – vrije avond eens naar het station van Schinnen.