In Juli is het echt zomervakantie, en in mijn vrije weken ga ik eens op pad met de camera die ik van mijn oom heb gekregen, samen met zijn doka. Nu ik weer vrij heb, ga ik ook weer eens naar Nijmegen, de tweede keer dit jaar, en de eerste keer alleen (treinreizen is toch heerlijk). Op mijn verjaardag speel ik wat met mijn lenzen op het laptopscherm, en als verjaardagsfoto voor mezelf, ga ik ook even op het scherm liggen, net als bij de camera. Op mijn verjaardag komt dan een andere oom langs, die daar een glas wijn drinkt (dat was blijkbaar zo bijzonder, dat ik meteen een foto moest maken, en die naar zijn zoon moest doorsturen).
Nu Gijs in Italië is, en Intouchables sowieso niet meer loopt, ga ik maar eens met een vriend uit Schinnen naar de bioscoop, daarna gaan we nog even naar de autosnelweg en de spoorwegovergang, om een paar foto’s te maken.
Daarna volgen een hoop foto’s van de verjaardag van mijn tante in Oostenrijk (ja, het is te merken dat ik dit jaar álle foto’s, en niet alleen maar de “Lightroom-catalogus voor dagelijks gebruik” heb opgenomen), en nog foto’s van een wandelingetje in de bergen.
In Juli was ik ook even ziek, dus verbracht ik ook een hoop tijd in de kamer, waar ik dan de Ambilightfoto’s maakte. Eind juli was ik weer beter, dus vond ik het tijd, om weer eens naar Heerlen te gaan!