De afrit van de A3 ligt wat verder richting Oosten, waardoor er dus nog een 20-km-lange N165 tussen hier en Beldereijen zelf ligt. Rond de afrit liggen echter ook een paar kleine dorpjes. Het verkeer voor de N165 wordt hier al vóór de tolpoortjes van het lokale verkeer gescheiden, met een totaal asymmetrische pijlenwirwar...

Het tolpoortje van de N165 is overigens 24 uur per dag bemand (beide richtingen), dat van het lokaal verkeer is alleen overdag op werkdagen bemand, maar via de nood/serviceknoppen kan het personeel van de N165-kant opgeroepen worden.

De N165 wordt dan uiteindelijk een van de hoofdwegen van Beldereijen, en eindigt dan ergens bij het busstation, waar nog een paar wegen bij elkaar komen, waaronder ook de N38. De N38 is dan eerst een normale grote straat in Beldereijen, en gaat dan aan de (oude) stadsrand in een autoweg over. Nu Tarkbetther wat groter is geworden, is hier dan ook een afrit van de N38 gekomen, en wel als volgt:

Wie bijvoorbeeld van "Imre" (weg onder in het midden) naar Droso (N38 westelijke richting) wil, moet dus eerst via dat smalle weggetje onder die N38 door, dan als een stuiterballetje naar de Vinnezack, en via de bocht weer terug, en dan de eigenlijke oprit op.