Sinds vandaag maar eens een account aangemaakt bij Ipernity en in eerste instantie dacht ik dat dit weer zo'n account zou zijn zoals zovelen. Gelukkig is dit niet het geval, de mediafanaten zoals ik kunnen hier helemaal blij worden.

Sinds een tijdje maak ik steeds meer foto's en als ik deze op het internet wilde zetten, kon dat natuurlijk op een eigen account of anders kon ik de foto's vaak wel online zetten, maar dan niet op de orginele grootte. Gelukkig is dat geen probleem hier en als je leuke muziekjes op je computer hebt staan en je wilt het liefst dat iedereen deze kan luisteren, dan stuur je deze gewoon naar je site en dan kan iedereen ze luisteren. Heerlijk gewoon :)

En natuurlijk voor de bloggers onder ons... (Heel af en toe heb ik ook zo mijn buien) heerlijk dat je alles van je weg kunt schrijven hier. En natuurlijk niet te vergeten de overal bekende vriendenlijsten. Tot nu toe is die van mij nog aardig leeg, dus ik zou zeggen zorg maar dat daar verandering in komt ;)

Ik probeer in ieder geval deze site wel regelmatig te updaten, ook al ben ik bang dat ik uiteindelijk te laks zal worden en het minder vaak zal gebeuren als ik zou willen.